Meisjesvoetbal leeft bij v.v. Hellendoorn

Datum: 29-03-2021

9.01 uur - Meisjesvoetbal leeft bij v.v. Hellendoorn. Dit werd afgelopen zaterdag nog eens bevestigd. Maar liefst 85 meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kwamen af op de meisjesvoetbalochtend van v.v. Hellendoorn, georganiseerd door Kim Mijnheer en Femke Ronhaar. Alle meisjes waren welkom, leden maar ook vriendinnetjes, nichtjes en buurmeisjes.

De voetbalochtend begon met een centrale warming up onder leiding van Donna Kamphuis, aanvoerder van het 1e dames elftal van v.v. Hellendoorn. Daarna werden er diverse leuke spelletjes en tactische oefeningen gedaan, de meisjes hadden enorm veel plezier. De leuke voetbalochtend werd afgesloten met een penaltybokaal, waar keepster Marloes de nodige ballen om haar oren kreeg.
 
De meisjes afdeling van v.v. Hellendoorn is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft circa 175 voetballende meisjes en dames. Meisjes die eens vrijblijvend mee willen trainen zijn van harte welkom, aanmelden kan middels een mail naar tc@vvhellendoorn.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: