Meisjes voetbalochtend bij v.v. Hellendoorn

Datum: 16-03-2021

09:04 uur - Op zaterdag 27 maart wordt er een meisjes voetbalochtend georganiseerd op sportpark De Voordam. Deze voetbalochtend is speciaal bedoeld voor meisjes van 6 t/m 13 jaar.

De inloop van deze ochtend is vanaf 8.45 uur. Om 9.00 uur zal er een gezamenlijke opening gehouden worden, rond de klok van 11.00 uur wordt er gezamenlijk afgesloten. 

Lijkt het je dochter leuk om een vriendinnetje, buurmeisje of nichtje mee te nemen mee te nemen, geef haar dan snel op voor deelname aan deze voetbalochtend. Dit kan heel eenvoudig middels een mail naar: meisjesvoetbalochtend2021@gmail.com met vermelding van naam en geboortedatum.

In de verdere organisatie en verloop van dit mixtoernooi worden de door de overheid afgegeven richtlijnen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan nauwlettend opgevolgd. Het actuele Corona protocol van v.v. Hellendoorn is te vinden op onze website.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: