Melder wordt bijna aangereden

Datum: 01-03-2021

 
 
21:34 uur - Vanavond rond 20.30 uur kregen wij de melding dat er een persoon bijna was aangereden door een auto. Kort hierna volgde de melding op dezelfde locatie dat er een voertuig door een tuin was gereden. Dit incident speelde zich af op de hoek Smidsweg met de Veldkampsweg in Nijverdal.

 
Ter plaatse bleek dat het voertuig de melder op een haar na gemist had. Er bleek ook schade te zijn aan een verkeersbord en aan de tuin waar het voertuig door was gereden. De bestuurder heeft het voertuig weer op de weg weten te krijgen en is weggereden in de richting van Rijssen. Wij hebben het voertuig in de omgeving niet meer aangetroffen.
 
Het betrokken voertuig is waarschijnlijk een grijze Renault, mogelijk gaat het om een bestelbus.
Ben jij getuige geweest en hebben wij jou nog niet gesproken?
 
Ook zijn wij op zoek naar camerabeelden. Heb jij een deurbelcamera of een andere camera?
Stuur dan een PB of bel met 0900-8844 o.v.v. 2021093857
 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Truus schreef op 02-03-2021

Gemeente Hellendoorn dit is goed afgelopen maar misschien dat er eens actie moet worden ondernomen mbt het verkeer op de Smidsweg en de snelheid waarmee gereden wordt.

Jos schreef op 03-03-2021

Hoe meer verkeer hoe minder snelheid Truus.

Uw reactie

Naam:
Bericht: