Online escaperoom op oudejaarsdag door jongerenwerk De Welle en De Wilgenweard

Datum: 22-12-2020

17:39 uur - Ontsnappen uit de gevangenis, onder grote tijdsdruk puzzels maken en zo de weg naar de vrijheid vinden. Dat is de grote uitdaging op oudejaarsdag! In samenwerking met De Wilgenweard organiseert het jongerenwerk van Stichting De Welle een online escaperoom op oudejaarsdag.

 Het vuurwerkverbod en de huidige coronamaatregelen zorgen er voor dat we een andere jaarwisseling hebben dan anders. Thuis, met minder vrienden en zonder vuurwerk. De escaperoom is een mooi alternatief om toch samen met vrienden actief bezig te zijn, lekker vanaf je eigen bank!

 

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar, woon jij in de gemeente Hellendoorn en houd jij wel van een uitdaging op oudejaarsdag? Geef je dan samen met je vrienden op voor de escaperoom “Rijkshotel de Nor” van De Wilgenweard. Je kunt het spel spelen op oudejaarsdag van 10:00-00:00 uur. Je speelt samen met je eigen vriendengroep tot 8 spelers die zich allemaal in hun eigen huis bevinden, helemaal corona-proof dus! En je kunt ook nog eens gratis mee spelen!

 

Wil je meedoen? Geef je dan vóór 30 december op door een bericht te sturen naar Ivette Spoolder, i.spoolder@stichtingdewelle.nl of app naar 06-15265210. Op 30 december tussen 14.00-19.00 uur kun jij de startenveloppe ophalen bij Jongerencentrum Place 2 be in Nijverdal.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: