Getuigen gezocht

Datum: 14-12-2020

12:21 uur - Op zaterdag 12 december, tussen 19:00 uur en 21:00 uur, werd er ingebroken aan de Ommerweg in Hellendoorn. Toen de bewoners terug kwamen bij hun woning, bleek dat het schuifpui aan de achterzijde verbroken was. De gehele woning is grondig doorzocht, vermoedelijk door meerdere daders. Een geldbedrag en sieraden werden buitgemaakt. Er is veel schade ontstaan door de inbraak.

 
Wij zijn op zoek naar getuigen of andere relevantie informatie wat met deze inbraak te maken kan hebben. Dit kan dus ook informatie zijn, voordat of nadat de inbraak plaats heeft gevonden! Denk bijvoorbeeld aan verdachte voertuigen of verdachte personen in de omgeving. Alle informatie is welkom! Misschien bent u wel in het bezit van camerabeelden, waar wij gebruik van mogen maken.
Beeldmateriaal kunt u eventueel zelf uploaden via de site: www.politie.nl.
Hieronder de link:
Kortom…, bent u getuige geweest of heeft u meer informatie over dit incident? Stuur ons een PB of bel op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.
BVH: 2020589760
Het gaat om het gedeelte Ommerweg, tussen de kruising met de N347 en "in de Tonne".

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: