Getuigen gezocht

Datum: 23-11-2020

16:02 uur - Uit informatie is gebleken, dat er de afgelopen maanden meerdere geweldsincidenten in Nijverdal hebben plaatsgevonden.
Zo ook op woensdag 4 november, rond 13:30 uur, tussen de Grotestraat en het NS station (achter lunchroom De Harlekijn) in Nijverdal.

 

 
Graag komen we in contact met het slachtoffer van de mishandeling of getuigen die deze mishandeling hebben gezien. Mogelijk zijn er de laatste maanden meerdere mishandelingen geweest die niet bij de politie gemeld zijn. Graag komen we in contact met mensen die hier meer van weten.
 
Ben jij slachtoffer geweest van mishandeling of heb jij iets gehoord of gezien neem dan contact met ons op.
Alle informatie is welkom!.
Stuur ons een PB of bel op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

chantal schreef op 23-11-2020

Signalement van de daders graag ? ach laat ook maar zitten ik denk dat ik het al weet !!!

Kan e schreef op 24-11-2020

Helaas lopen de wij en de overheid achter de feiten aan, het zal wel verder toe nemen? Omdat de politie kan ingrijpen met heterdaad en informatie.

Pff schreef op 25-11-2020

Het zijn gewoon de ouders die te kort schieten en overheid die het nu mag oplossen. Zolang ouders niet opdraaien voor de kosten die de kinderen veroorzaken zal er niet veel veranderen.

Geronimo schreef op 25-11-2020

Pff, lekker gemakkelijk, vrienden doen ook veel. Stel je hebt meerdere kinderen en ze doen het allemaal goed, maar op Pietje na, die het verkeerde pad opgaat. Volgens jou schieten de ouders dus tekort? Fijn zo'n opmerking voor ouders, die in zo'n situatie zitten.

Mitis schreef op 25-11-2020

Zo is het helemaal Geronimo ik heb 4 zoons de een na jongste mag blij zijn dat hij nog leeft. In dat joch zat zoveel leven je wil niet weten wat ik met hem heb meegemaakt. Maar alles is toch goed gekomen hij woont in de USA en heeft een goede baan. (En heeft niet op Trump gestemd.)

Pff schreef op 25-11-2020

@Geronimo Die vrienden hebben ook ouders toch?

Geronimo schreef op 26-11-2020

@Pff, klopt, het begint bij een verkeerde, daarna sluiten anderen aan en die worden dan weer de verkeerde voor anderen. Heb jij nooit wat verkeerds/dom gedaan? Nou, ik wel, maar ik kwam er op tijd achter en niet iedereen doet dat.Had in onze tijd weinig met de ouders te maken en nu zijn er nog genoeg ouders die nergens vanaf weten, wat hun spruiten uitvreten.

Geronimo schreef op 26-11-2020

@Mitis, mooi, tel je zegeningen, genoeg ouders, die buiten hun schuld, die met de handen in het haar zitten.

Pff schreef op 26-11-2020

@Geronimo Dit speelt al zolang de overheid motiveert dat meer ouders gaan werken. Vroeger kon je een balletje trappen op straat met een ouder, nu zie je alleen nog honden die een volwassene met een mobiel uitlaten op straat.

Han schreef op 26-11-2020

@pff, ik ben het hier volledig met uw eens. Ouders weten tegenwoordig niet meer waar hun kinderen uithangen. Druk met hun eigen interessante dingen, maar wat ze moeten doen, doen ze niet. Vaak zijn de ouders al niet veel beter, of de ouders zijn niet meer bij elkaar. Kinderen worden hier dan de dupe van en gaan hun emoties op een andere botvieren.

Mitis schreef op 26-11-2020

@ Han, jij bent de man van simpele oplossingen. Wat zou jij doen als je een belletje van je 19 jarige zoon krijgt, ik zit ff in LA. (Ik moet er wel bij zeggen dat we eerder in Austin TX gewoond hebben.)

Han schreef op 27-11-2020

Mitis, ik denk vaak niet te moeilijk nee. Zeg wel, het ligt vaak aan de ouders, maar wil ze niet over één kam scheren. Lees het volledige artikel maar eens, het is natuurlijk van de zotte wat daar gebeurt en welke rol opvoeding krijgen die kinderen. Die vinden dit normaal gedrag. https://www.telegraaf.nl/nieuws/998197896/marcouch-ouders-hitsen-kinderen-op-met-gooi-vuurwerk-naar-die-kutmongolen

Mitis schreef op 27-11-2020

Ik heb het artikel gelezen. Het leuke van de Telegraaf is dat als er geen nieuws is ze het wel zelf bedenken. Maar OK ik begrijp je standpunt. Als je even doordenkt snap je nu precies waarom 71 miljoen Amerikanen op Trump gestemd hebben. Die mensen hebben helemaal niks met welke regering dan ook en het gaat velen ook erg slecht. Prachtig K-land zeg ik vaak.

Han schreef op 28-11-2020

Mitis, het verhaal zal wel niet verzonnen zijn. Maar ja, met deze mensen die bar weinig verstand hebben, hebben we mee te maken. Wat Amerika betreft, daar ben ik het helemaal met je eens. Trump heeft dit vuurtje ook nog eens extra aangewakkerd.

Mitis schreef op 28-11-2020

@Han, Jij meldt: Maar ja, met deze mensen die bar weinig verstand hebben, hebben we mee te maken. Naar mijn ervaring hebben die mensen net zoveel verstand als jij en ik. Het enige verschil is dat ze chronisch in de overlevings- stand staan en elk mogelijk voordeeltje mee pikken. Het is meer een gemis aan moraal.

Geronimo schreef op 28-11-2020

@Mitis, klopt, anders zijn ze, eventueel gedeeltelijk, ontoerekeningsvatbaar en dan zou je het hen dus niet kunnen aanrekenen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: