Zinloos geweld

Datum: 15-11-2020

11:21 uur - Vrijdag 13 november, rond 23:28 uur, werden 2 jongens, die van hun werk terugkwamen, belaagd door een grote groep jongeren, bestaande uit 7 a 8 personen. Dit gebeurde vanaf het tunneltje tussen de Wierdensestraat en de Eversbergweg. De voornoemde groep stond aan weerskanten in de tunnel en vonden het stoer om deze 2 jongens lastig te vallen en ze vervolgens ook nog te volgen.

 
Ter hoogte van de rotonde Baron van Sternbachlaan ging 1 van de 2 jongens de woonwijk in en de andere volgde het fietspad in de richting van Hulsen. Kennelijk heeft de groep unaniem besloten om deze laatste te mishandelen. Deze 17-jongen werd slachtoffer van een openlijke geweldpleging.
Op zijn fietsroute werd hij door de groep met een markeringspaal in zijn buik geslagen en kreeg daarnaast ook nog eens klappen. Het slachtoffer is door de mishandelingen van zijn fiets gevallen en werd gewond achtergelaten.
De groep jongeren was niet zo stoer om de komst van de politie af te wachten en vluchtte weg in de richting van het eerder genoemde tunneltje.
Wie hebben deze openlijke geweldpleging op zijn geweten? Zijn jullie ook zo stoer om je te komen melden?
Wij wachten jullie komst af…
 
Ondertussen roepen wij alvast getuigen op, die iets van deze mishandeling gezien hebben.
 
Signalement van de jongeren:
- groep van 7 a 8 personen (jongens)
- de meeste reden op een elektrische fiets
- droegen dure merk kledij
- een (1) van de jongens had een jas van het merk Stone Island aan
- alle jongens hadden donkere hoodies aan en de muts strak over hun hoofd getrokken
- diverse jongens droegen een bontkraag.
 
Heeft u iets gehoord of gezien en kunt u mogelijk iets vertellen over deze openlijke geweldpleging, dan horen wij dit graag! Alle informatie is welkom! Misschien bent u wel in het bezit van camerabeelden, waar wij gebruik van mogen maken.
Kortom…, bent u getuige geweest of heb je meer informatie, stuur ons een PB of bel op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

hennie schreef op 15-11-2020

overheid, stoppen met een ai over de bol en zeggen dat mag niet. als ze gevonden worden, zonder pardon een week de cel in.

Han schreef op 15-11-2020

Hennie, die aai over de bol is de linkse oplossing om iemand te straffen. Dit tuig moet men keihard aanpakken.

Simone schreef op 16-11-2020

Doodeng toch. Pak dat tuig is wat harder aan. Het zal je kind maar zijn

Geronimo schreef op 16-11-2020

@Han, dan heeft rechts toch vrij veel laten liggen, aangezien ze al tijden aan de macht zijn. Kabinet VVD en CDA met steun van de PVV was toch de uitgelezen mogelijkheid. Maar overschreeuwen dat het allemaal aan links ligt, komt jou waarschijnlijk wat beter uit.

Eigen rechter schreef op 16-11-2020

2 personen zijn al bekend ! (nog niet bij politie ) die staan binnenkort een verassing te wachten ! en de rest volgt dan vanzelf .

Geerhard schreef op 16-11-2020

@Eigen rechter. Dat schiet ten minste op, politie doet toch niks.

Hennie schreef op 16-11-2020

Han; Is lezen zo moeilijk, je schrijft gewoon na. Geronimo; Ik weet dat je het graag over politiek wilt hebben, maar het gaat hier om mishandeling.

Lex schreef op 16-11-2020

@Geronimo, Ik denk dat je wat gemist hebt! Het kabinet VVD, CDA met PVV steun was maar een kort leven beschoren, daarna waren het liberaal linkse kabinetten.

Geronimo schreef op 16-11-2020

@Lex, als het je uitkomt dan noem je het kort, de andere kant tijd genoeg: ruim twee jaar. En die kabinetten werden door de pers als rechts bestempeld. Jouw opmerking zegt dus veel, over hoever we zijn doorgeschoven naar rechts.

Lassie schreef op 16-11-2020

Zal dezelfde groep wel zijn die altijd rond de Venkel en Kuperserf rondhangen (ook elektrische fietsen) Je ziet de criminaliteit voor je ogen plaatsvinden en toch blijkt het moeilijk te zijn deze jongens aan te pakken. Dit betreft een groep van zowel Nederlandse jongeren als jongeren met een migratie achtergrond. Waarbij de Nederlandse jongens ook een Marokkaans accent hebben aangeleerd. Worden kennelijk thuis niet aangepakt. Kansloos zooitje. Eigen rechter is misschien niet de oplossing maar ik gun het ze van harte. Fijne dag.

Lex schreef op 16-11-2020

@Geronimo, De helft van een kabinetsperiode maar volmaken, is kort. "De pers" is natuurlijk betrekkelijk, het is maar welke pers je wil lezen.

Han schreef op 16-11-2020

Geronimo. Als het even niet in je linkse straatje past, dan deugd we niemand. Ontken het nu maar niet. Je weet zelf donders goed dat links het tuig met praatjes op het rechte pad wil krijgen.

Lex schreef op 16-11-2020

@Geronimo, toch beter je huis werk doen. Het kabinet VVD, CDA met PVV steun is in oktober 2010 beëdigd en anderhalf jaar later al gevallen, dus korte regeer periode!

Geronimo schreef op 16-11-2020

@Lex en Han, naturlijk moeten die aangepakt worden, maar jullie geven alles af op links. En dat klopt niet. Sinds Rutte is de jeugd uit de bocht gevlogen. Verder voeren jullie extreem rechtse politici op, en dan ben je de weg toch behoorlijk kwijt. Dat was mijn punt. Lex, een klein rekensommetje: 14 okt. 2010 t/m 5 november 2012 is ruim hoeveel jaar Rutte 1?

Lex schreef op 16-11-2020

@Geronimo 14 okt. 2010 aangetreden en 23 april 2012 is dat kabinet gevallen, dus anderhalf jaar. Tot november 2012 demissionair [toen werden er in die periode dus geen beslissing meer genomen,meerderheid van dat kabinet was weg] Je bent zomaar wat aan het roeptoeteren, waar staat ik afgeef op linkse politici en rechtse politici aanhaal? Hou je gewoon aan de feiten.

Han schreef op 16-11-2020

Geronimo. Niet sinds Rutte is de jeugd uit de bocht gevlogen, maar door het wanbeleid van de PvdA die in de voorgaande jaren hebben geregeerd. Wanbeleid op handhaving van criminaliteit, straffen en integratiebeleid. Voor jou ben ik misschien extreem rechts, maar ik neig naar rechts vanuit het midden. Extreem rechts zijn bij mij de populisten Wilders, Baudet en Trump. Hoewel ik wel graag naar Baudet zijn optreden in de tweede kamer kijk. Maar dat terzijde.

Geronimo schreef op 17-11-2020

Lex, je kwam er plotseling doorheen fietsen, wat ikzelf ook geregeld doe, en daardoor verwarde ik je met een ander. En je hebt gelijk, maar Rutte 1 zat zolang ik zei.

Geronimo schreef op 17-11-2020

Han, dat de jeugd uit de bocht vliegt, is van alle tijden. Bontkraagjes en grof geweld, want daar hebben we het hier over, is sinds Rutte. Snap overigens niet dat je graag naar Baudet kijkt, aangezien die de ene leugen aanvult met de andere.

Hennie schreef op 17-11-2020

Volgens de tubantia, was het probleem bij de fietstunnel al langer een doorn in het oog bij de omwonenden. Dus waar was de overheid? ?

Han schreef op 17-11-2020

Geronimo. Bontkraagjes en grof geweld is een gevolg van wanbeleid op integratie door de PvdA waar we nu mee te maken hebben. Jammergenoeg kijkt links dan altijd weg van de door hun ontstaande problemen. Wijzen naar een ander, daar zijn ze dan goed in, maar aan hun heeft het nooit gelegen. Dit is een bekend verhaal wat ik hier schrijf. Een aantal prominente leden van oa de PvdA hebben dit zelf toegegeven. En nu zal jij het even ontkrachten door het overtuigd zijn van je eigen gelijk. Houd je aan de feiten en zit niet constant je eigen versie van de waarheid te verkondigen.

Lex schreef op 17-11-2020

@Geronimo, Ik had je toch wat slimmer in geschat, ik zal het je uitleggen, wat demissionair kabinet betekend. Een demissionair kabinet, zonder meerderheid kan helemaal niks meer, In het haagse jargon heet dat op de winkelpassen, tot een volgend kabinet word beëdigd. Dus dit VVD, CDA met PVV steun heeft maar anderhalf jaar kunnen regeren,daarna was dat kabinet gevallen en de meerderheid in de tweede kamer was weg, dus regeren en besluiten nemen was onmogelijk voor dit kabinet. Wat mij opvalt is dat je andere reacties op dit forum nauwelijks leest(daardoor mensen woorden in de mond legt die ze helemaal niet gezegd hebben), alleen je eigen onderbuik gevoelens naar buiten spuwt. Je een beetje breder oriënteren zou geen kwaad kunnen.

Geronimo schreef op 17-11-2020

Lex, juridisch gezien is een demissionair kabinet volledig bevoegd: Jammer dat je aannames hier neerpent als waarheden. En voor jouw gemoedsrust, als ik reageer dan lees ik alle reacties.

Lex schreef op 17-11-2020

@Geronimo Een les (een flink aantal) hoe de democratie werkt zou bij jou op zijn plaats zijn. De meerderheid van de leden in de eerste, tweede kamer beslist of het kabinet een voorstel mag uitvoeren. Is er geen meerderheid voor een kabinetvoorstel gaat het dan ook niet door! Dus een kabinet zonder meerderheid steun kan (juridisch of niet juridisch) helemaal niks.

Geronimo schreef op 17-11-2020

@Lex, als je niets te zeggen hebt, zeg dan niets. Op de lagere school weet men al, dat er niets doorgaat zonder een meerderheid. De Eerste Kamer let vooral op uitvoerbaarheid van de nieuwe wet en of het voorstel goed in elkaar zit. Daarna kijkt het kabinet er niet meer naar, zoals jij beaamt. Het moet alleen nog even in de Staatscourant worden meegedeeld aan het volk. We hadden het over een demissionair kabinet. Volgens mij lees jij een ander zijn reacties niet.

Mitis schreef op 17-11-2020

De politieke onzin discussie hier levert naar mijn menig niets dan rode koppen op. Ik vind de enige relevante reactie die van Hennie: Waar was de overheid? Keken ze weer eens de verkeerde kant op? Politiek is er voor de burger en niet anders om!

FSW schreef op 17-11-2020

Wat een gejank over politiek, deze stumperds moeten keihard worden aangepakt, kennelijk faalt hun opvoeding en zijn hun ouders niet bekwaam. Justitie weet raad met deze stumperds, een paar weekjes cel zal ze goed doen!

Lex schreef op 17-11-2020

@Geronimo, “Volgens mij lees jij een ander zijn reacties niet.“ Ga je me nu gewoon napraten? Grappig dat je nou de pagaai gaat uithangen!

Han schreef op 17-11-2020

Aan FSW. Terechte opmerking. Vaak zijn het de falende ouders die dit uitschot voortbrengt. Helaas zijn celstraffen niet meer van deze tijd, maar mogen ze tuinen van Nijverdal onkruid vrij maken. Met de nadruk op mogen, komen ze niet, dan worden ze toch niet vervolgd. Opsluiten en aan de schandpaal zal vele malen beter zijn in dit geval.

Geronimo schreef op 18-11-2020

@Han, mijn ouders wisten vroeger ook niet wat ik uitspookte. Maar als het uitkwam, dan was ik de pineut en daar schort het tegenwoordig vaak aan. Daarbij kwamen minderjarigen, in onze jeugd, ook niet in de gevangenis. Verder word er in NL relatief al hoog gestraft.

Han schreef op 18-11-2020

Geronimo. Blijf lekker verder dromen in je eigen wereld. Relschoppers staan binnen een paar uur weer op straat. Ze lachen de politie gewoon uit. Vroeger had men respect voor de veldwachter en politie. Tegenwoordig worden ze uitgelachen, op film gezet en met de rest van de wereld gedeeld. Want wordt de verdachte gearresteerd, dan is het onterecht en ligt het aan de politie. Wat ik al zei, een paar uurtjes later staan ze weer op straat vooraan te rellen. Dit zijn de feiten waar jij weer nogmaals, weer voor weg kijkt en niet wilt zien of wilt begrijpen.

Yvonne schreef op 19-11-2020

We hebben het maar steeds over de politiek maar wat ik erg vind, is dat ik lees dat er en aantal auto’s zo voorbij is gereden. Je hoeft niet uit te stappen als je bang bent, maar rijd voor mijn part het fietspad op en toeter hard op je claxon en bel 112x!!! Sterkte voor het slachtoffer en zijn familie!!!!

Wilco schreef op 19-11-2020

Wij hebben toch een jeugd agente voor hellendoorn en nijverdal. Ik hoor niets over haar en ik heb haar ook nog nooit gezien op plekken waar de jeugd bij elkaar komt. Wij wonen bij de school de Es waar regelmatig in de avond en vooral in het weekend jeugd rond hangt. Maar mevrouw Rianne Noeverman heb ik nooit gezien. Zij mag mijns inzien sommige dingen zich zelf aan rekenen.

berto schreef op 20-11-2020

50 jaar terug werkten we zelf met zulke jongeren af dan kwamen ze nog maar een keer in dat tunneltje maar de tijden veranderen

Uw reactie

Naam:
Bericht: