Twee personen aangehouden voor handel in harddrugs

Datum: 05-10-2020

11.08 uur - In de nacht van zaterdag 3 oktober op zondag 4 oktober, rond 05:15 uur, werd op de Grotestraat in Nijverdal een personenauto gecontroleerd. De inzittenden, een bestuurder uit Zutphen en een bijrijder uit Deventer, werden aangehouden terzake handel in harddrugs.

 

In het voertuig werd een behoorlijke hoeveelheid harddrugs maar ook contant geld aangetroffen. Het voertuig is voor verder onderzoek meegenomen en de verdachten zijn overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Arie schreef op 05-10-2020

Wederom twee mannen van noord-afrikaanse afkomst. Sinds rutte besloten heeft om grenzen wagenwijd open te gooien voor niet westerse immigranten koop ik alleen nog maar van Nederlandse winkeliers/dealers

Mitis schreef op 05-10-2020

Veel Nederlanders zijn onderhand wel zo slim dat ze op zulke zaken niets meer zeggen, want dan wordt je uitgemaakt voor racist. Tot nu toe ben je nog wel vrij bij verkiezingen, Helaas heeft dit tot resultaat dat Forum en Wilders straks weer goed scoren. Wegkijken wreekt zich, kwestie van tijd.

Geronimo schreef op 06-10-2020

Arie, geweldig wat je doet. Vraagje, waar heeft die Nederlandse winkelier zijn spulletjes gekocht?

Geronimo schreef op 06-10-2020

Mitis, als men op Baudet stemt, dan is men toch wel echt dom. Die vent liegt alles bij elkaar. Wat dat betreft is Wilders veel genuanceerder. Maar als dit is wat NL wil, dan gaan ze toch mooi samen naar de verdommenis.

Han schreef op 06-10-2020

Aan Arie, was het Rutte, of zijn voorganger PvdA en aanhang die grenzen geopend hebben? De grenzen zijn al tientallen jaren geleden geopend en niet sinds Rutte aan de macht is. Iets terug draaien is altijd moeilijker. Dit biedt namelijk veel weerstand. Forum en Wilders spelen hier altijd goed op in, maar kunnen helaas ook geen potten breken.

Maarten schreef op 06-10-2020

Geronimo, groepen mensen weg zetten als "dom" is niet zo slim. Iedereen heeft een gelijke stem.

Jaap schreef op 06-10-2020

Rutte heeft helemaal niet besloten om de grenzen 'wagenwijd' open te gooien, dat is echt onzin.

Mitis schreef op 06-10-2020

@ Geronimo, in elke maatschappij is 10% van de bevolking zwak begaafd, dat geeft nooit de doorslag bij verkiezingen. Maar woon je in een wijk waar regelmatig een handgranaat voor een deur ligt en veel overlast is dan zie je dat duidelijk in de keuze in het stemhokje. Ook Trump speelt deze kaart. Naar mijn mening is dit onder meer het resultaat van het weg kijken van de boven ons gestelden. In heel Europa zie je een toename van extreem rechts. Te softe democratie helpt zichzelf om zeep.

Mitis schreef op 06-10-2020

@ Jaap, volledig correct. Mijn conclusie is - gezien de ellende bij al die vluchtelingen - dat nomadisme voor velen niets brengt. Realiseer je goed dat Duitsland niet uit goedheid al die vluchtelingen heeft opgenomen. De blanke beroepsbevolking loopt in aantal hard achteruit, ze hebben ze gewoon nodig.

Geronimo schreef op 06-10-2020

Maarten,als je liegt over iets, wat gemakkelijk te verifieren is, dan ben je dom.Zekers als je weet dat mensen alles controleren, wat je zegt.

Henk schreef op 06-10-2020

‘De multiculturele samenleving is voor velen niet zo gezellig. Mensen schrikken van teveel talen, teveel culturen. Ze zien criminaliteit, verpaupering, en voelen zich ontheemd in hun eigen stad.’

Mitis schreef op 06-10-2020

@ Geronimo, je maakt een denkfout! Veel mensen kiezen niet op basis van ratio maar uit emotie. Het grootste voorbeeld is de idioot Trump, het maakt niet uit welke onzin hij uitkraamt. Let eens op hoe hij het volk toespreekt, hij heeft de toespraken van Hitler goed bestudeerd.

Fam gerritsen schreef op 06-10-2020

wij zijn 2 jaar terug uit Amsterdam verhuisd naar de gemeente hellendoorn puur vanwege het feit dat er geen zwarte piet meer mocht in onze geliefde stad

Dienstverlener schreef op 06-10-2020

Ik denk dat velen in nl het niet begrijpen ? ik ben werkzaam in een azc , ik zie daar dingen waar de gewone henk en ingrid geen weet van hebben ! intimidatie , bedreigingen,diefstal,misbruik enz vele medewerkers komen op de (vouw)fiets en laten de auto elders staan ! want treed je te streng op ? kun je er op rekenen dat de volgende dag je banden zijn lek gestoken ! levendige handel in drugs en telefoons, politie komt niet meer voor kleine vergrijpen! krijgt iemand een woning ! na 3 mnd is de hele woning 1 grote bende ! stemmen op geert ? pfff we zijn al telaat over 30 jaar is het hier net zo een zootje als nu in de landen waar nu iedereen vandaan komt ,ik een leuke baan ??? ach ik lach alles weg en meldt me dan maar ziek, maar 1 ding weet ik wel !!! als dit zo doorgaat? zal ik lang voor ik zal sterven ! al naar de dood verlangen

Claudio schreef op 06-10-2020

mijn zoon probeert al jaren om samen te gaan wonen met zn vriendin. Lange wachtlijst bij de woningstichting. Wat blijkt nou? Asielzoekers krijgen voorrang!! Het is niet meer uit te leggen aan de werkende Nederlander

William S. Burroughs schreef op 06-10-2020

Met alle respect voor de reacties maar een aantal schieten emotioneel toch wel weer een beetje uit de bocht. En aangezien er dan een kans bestaat om besmet te worden met het gedachtegoed van de eeuwigdurende langspeelplaat van Wilders en het semi intellectuele gebazel van Baudet lijkt het mij verstandig om weer even met 2 benen op de grond te gaan staan. We leven op 1 van de beste plekken op aarde. Er zijn plekken waar oorlog, droogte, honger, armoe en geen rechtstaat bestaat. Wij hebben naast corona (wat wereldwijs is) ook onze probleempjes zoals ontheemd voelen in je eigen stad? Zwarte piet? en het benadeeld worden door asielzoekers? Ja ja het is mij wat ... denk dat ik maar dood wil? Kom op mensen! Het kan hier inderdaad alleen maar achteruit en dat is gelukkig nog steeds een voorrecht. Prettige dag.

Mitis schreef op 06-10-2020

Wat een vage reactie noem man en paard WSB, dat we niet op de slechtste plaats op aarde wonen klopt, ik zou dat graag zo houden!

Henk schreef op 06-10-2020

We moeten stoppen om de grenzen wagenwijd open te zetten. Laten we eerst de problemen met de aanwezige immigranten oplossen. Iedere huisvrouw kan u vertellen dat u eerst de kraan dicht moet draaien als u gaat dweilen.

koen schreef op 06-10-2020

Wsb leeft in een linkse bubbel. Een sprookjeswereld. Helaas is de realiteit anders.

Dienstverlener schreef op 06-10-2020

Het is gewoon zo dat ik nergens een podium heb ,alles moet bij mij binnenshuis blijven op straffe van ontslag, ik zie met eigen ogen wat er denk ik gaande is, velen nemen gewoon het risico ! want het is hier nog altijd beter in de cel dan in hun thuisland op straat ? ze kunnen hier gewoon niet met de vrijheid omgaan ? en ach volgende week lopen ze weer op straat en beginnen opnieuw totdat het lukt ? en dan begin je gewoon een eettent

William S. Burroughs schreef op 06-10-2020

Aan Mitis. Die kunt u bij goed lezen wel nagaan. Het ging mij meer om de inhoud dan om de persoon. Waarom Wilders en Baudet dan wel hoor ik u denken. Die hebben geen inhoud. En dat kan ik van die andere personen niet zeggen al vind ik hun reacties deze keer wat overspannen. Prettige dag.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 06-10-2020

@Henk; iedere huisman weet dat ook

Gert-mark schreef op 06-10-2020

william s Burroughs klinkt ook niet echt als een Nederlandse naam. Graag verhuizen uit onze gemeente. Prettige dag

Han schreef op 07-10-2020

Aan Koen, helaas leven en leefden meerdere mensen in die linkse bubbel. Zie wat er van terecht gekomen is van Nederland. Jarenlang heeft de PvdA geregeerd, een multiculturele samenleving was hun doel. Nu heb ik niets tegen een multiculturele samenleving, maar de normen, waarden, kijk op de samenwerking, omgaan met vrijheid, aanpassingsvermogen, vrijheid van meningsuiting, godsdienst en noem maar op, zijn grote verschillen die constant botsen. Helaas werkt het idee multiculturele samenleving niet. Een ander punt die Mitis aanstipt en dat is een hele goede, we komen arbeidsplaatsen te kort, dus zijn extra mensen nodig. Ook laten en lieten wij Nederlanders het vuile werk vaak opknappen door buitenlanders. Aan de ene kant hebben wij zelf het probleem gecreëerd, maar aan de andere kant heeft de regering van toen en nu volledig gefaald. Toen ik nog werkte ben ik vaak in het buitenland geweest voor mijn werk. Ik / wij als Nederlander moesten ons daar aanpassen als we de straat op gingen, denk bijvoorbeeld aan bedekte kleding en uiting van godsdienst en onze mening. Ik / wij vonden dat normaal en deden dat, dit uit respect voor hun. Helaas is dit omgekeerd niet het geval en maken ze er een bende van in Nederland. Op dit punt heeft de overheid compleet gefaald.

Geronimo schreef op 07-10-2020

Han, dus jaren zeventig bepalen nog steeds het politieke landschap in NL? Ja, kabinetten Kok, maar daar zat de VVD ook bij in.En als je niet genoeg arbeidsplaatsen hebt, zijn er zeker geen extra mensen nodig. Trouwens, door corona lopen er weer genoeg mensen bij de deur. Verder zeg je niets tegen een multiculturele samenleving te hebben, maar je geeft de buitenlanders wel alle schuld. Dit riekt bij mij naar racisme.

Geronimo schreef op 07-10-2020

Claudio, bij wet is geregeld dat een x percentage, van deze woningen, naar asielzoekers gaat. Dat gebeurd in de gehele EU en Scandinavie en Zwitserland.Daarbij zet jij naast deze mensen en passant ook de niet werkende Nederlanders even mooi weg.

Mitis schreef op 07-10-2020

@ Henk en Tut: De grenzen staan niet wagenwijd meer open. De vluchtelingen worden merendeel geparkeerd in Turkije en Griekenland. Alleen homo's (veel fake homo's) mogen er nog in. Dat is niet om u te beschermen maar onze politieke helden zijn doodsbang voor fout aflopende verkiezingen. Tevens is dit een waarschuwing voor de thuis blijvers kom vooral niet als je niet van kamperen in de winter houdt.

Han schreef op 07-10-2020

Geronimo, beter lezen. Waar geef ik de buitenlanders de schuld? Jij leest jammer genoeg wat je wilt lezen en ook jij leeft in je eigen bubbel.

Han schreef op 07-10-2020

Geronimo, en nog wat. Jij bent altijd heilig overtuigd van je eigen denken, terwijl je er vaak naast zit en de realiteit niet onder ogen (wilt) zien. Direct zwaaien naar mij met je racisme kaart past me niet en excuses zal op zijn plaats zijn.

Geronimo schreef op 07-10-2020

Han, " Helaas is dit omgekeerd niet het geval en maken ze er een bende van in Nederland", jouw woorden. En vandaar dat ik zeg dat het ernaar riekt, ik zeg nergens dat jij het bent. Kan ik niet, want ik weet niet wie jij bent. Daarbij ging jij voor je werk een tijdje naar het buitenland, je was dus geen emigrant. En ja, ik vind ook dat je je best moet doen om goed te integreren.

Geronimo schreef op 07-10-2020

WSB, Eddie is niet meer onder ons.

Dienstverlener schreef op 07-10-2020

Han," ik ben het helemaal met je eens ! maar vele dingen mogen niet gezegd worden want je bent al gauw weer een racist .

William S. Burroughs schreef op 07-10-2020

Aan Geronimo. He's running with the devil! R.I.P Eddie van Halen. Prettige dag.

Mitis schreef op 07-10-2020

@ Geronimo: Beetje cryptisch berichtje je doelt vast op de gitarist idd heel jammer.

Gertie schreef op 07-10-2020

Er is niets mis met een gepaste rasicstisch opmerking zolang het niet te beledigend is

Han schreef op 07-10-2020

Geronimo, deze woorden riekt niet naar racisme, maar naar de realiteit. Realiteit is helaas iets waar jij voor weg kijkt. Wij moeten ons aanpassen als wij naar het buitenland gaan, zo ook diegenen die naar ons toe komen moeten zich aanpassen. Dit is normaal, zo hoort het, dit is de realiteit.

Jaap schreef op 08-10-2020

De eerder geuite woorden: 'je naam klinkt niet Nederlands, graag verhuizen uit de gemeente' riekt dan weer wel naar xenofobische houding.

Geronimo schreef op 08-10-2020

Han, "Dit is normaal, zo hoort het, dit is de realiteit.". Nou. laat ik je uit je droom helpen, dit is niet de realiteit. Kijk eens naar het gedrag van NLders in het buitenland. Velenj denken echt dat zij meer zijn dan de lokalen en gedragen zich buitengewoon schofterig. Vaak te zien bij die vakantieprogramma's en tig berichten in de krant.

Geronimo schreef op 08-10-2020

Mitis, sorry, wist niet dat jij ook geinteresserd was in dit genre. Anders had ik jou ook genoemd, gelijk WSB.

Han schreef op 08-10-2020

Aan Geronimo. Helaas gedraagt de jeugd zich zo op vakantie, een terecht punt. De relschoppers waar deze discussie over gaat zijn hier niet op vakantie, maar proberen hier een nieuw leven op te bouwen. Je mag dan verwachten dat ze er geen bende van maken en zich schikken naar onze manier van leven en zich houden aan onze regelgeving. Maar laten we niet iedereen over één kam scheren, diegenen die volledig opgaan in onze maatschappij krijgen een stempel door een paar relschoppers. En dit is namelijk niet terecht.

Geronimo schreef op 08-10-2020

Han, dat haalde ik ook aan, in mijn reactie waar jij zo kwaad over werd. En helaas is het tegenwoordig niet meer alleen de jeugd, ook de dertigers, veertigers en zelfs vijftigers weten zich op vakantie niet meer allemaal normaal te gedragen. Je ziet het ook bij de complotdenkers. Van mij mogen ze hun malle gedachten hebben, maar je blijft met je poten van anderen af, zoals politici, verslaggevers, etc.. Covid is een smerige infectie, maar het geeft wel mooi weer, hoe mensen zich binnen een half jaar van normaal gedrag tot totale abnormale denkbeelden en handelen kunnen wenden..

Han schreef op 08-10-2020

Geronimo, helemaal eens. De mensen zijn net als dieren. Ze willen bij elkaar zijn, in een roedel leven. Drijf je deze roedel uit elkaar, dan gaat de angst regeren. En een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: