Ingezonden brief: Duidelijk!!!

Datum: 11-07-2020

09:58 uur - Dit is het pad tussen makelaar Piksen en flat Molenhof (Smidsweg,Jacob v Houtenstraat). Hier fietst men geregeld door terwijl het een voetpad is. Bewoners met rollator, stok of lopend met hond worden hier aangereden, uitgescholden, verwezen aan de kant te gaan of in de bosjes geduwd. Hier wonen veel ouderen en er is een brief naar de gemeente gegaan en nu staan er borden. 

 
 
ZULLEN WE NU EEN BEETJE LIEF  ZIJN VOOR ELKAAR !!!!!!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pff schreef op 11-07-2020

Ambtenaren oplossing, want nu wordt er niet meer gefietst zeker? Schijnbaar is hier behoefte aan een fietspad.

H v Henk schreef op 11-07-2020

Pff, en waar moet de voetganger dan naar toe volgens u. Het is in onze gemeente overal het zelfde,Grotestraat 15 kmh, nu dit voetpad, cafe en terrasbeleid 1.5 meter. Ambtenaren oplossing, we moeten ons aan de regels houden.

Harm schreef op 11-07-2020

Bejaardencentrum Nijverdal gaat steeds meer klagen....

Jos schreef op 11-07-2020

Ouderen klagen 1 x en gelijk worden ze gehoord door de gemeente, terwijl er niets aan de hand is.

Geronimo schreef op 12-07-2020

Ik fiets hier ook, maar komt er iemand aan, dan stap ik af. Duidelijk aangeven, een voetpad. Alleen Henk heeft gelijk, de rest zeurt.

Geronimo schreef op 12-07-2020

Verder past dit overigens geheel in het beleid van de gemeente, om van Nijverdal een grote bejaardentuin te maken.Allemaal lekker in het centrum stoppen en dan na tienen zeuren over geluidsoverlast.

D.J. schreef op 12-07-2020

Ouderen zijn de jongeren van vroeger als ik dan hoor wat de jongeren van nu al klagen dan kan dat nog wat worden als zij oud zijn. Klagen, drammen, zeuren en overal tegen aanschoppen is van deze tijd, welkom op deze aardkloot.

Henk schreef op 12-07-2020

De gemeente moet er maar ongevraagd een hek met een deur plaatsen zoals in de kruidenwijk

K E schreef op 12-07-2020

wat zijn we hier elkaar weer aan het opnaaien, het is daar gewoon een sluiproute voor fietsers, niets mis mee, maar dan moeten ze zich wel aan de regels houden en dat is volgens mij dat fietsers te gast zijn en wandelaars voorrang hebben.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 12-07-2020

We zouden dankbaar moeten wezen, wanneer dit ons grootste probleem zou zijn.

K e schreef op 12-07-2020

Harm /jos Ja de ouderen laten zich horen waar de jongeren misbruik van maken,

Pff schreef op 13-07-2020

@HvHenk Volgens was ik duidelijk. Volgens mij kan er gewoon een fietspad naast gelegd worden want borden lossen namelijk het probleem niet op. Iets verbieden is niet altijd een oplossing of wil jij daar een camera en politie controle neer zetten.

William S. Burroughs schreef op 14-07-2020

Is het niet van alle tijden dat de toekomst op het verleden scheld? Ach jee de toekomst scheld mij uit denkt het verleden. Dat is natuurlijk de puberteit en die duurt als het goed is maar even en niet het hele leven. Gniffelend denkt het verleden aan zijn eigen streken en begint spontaan te beven. Ga aan de kant ouwe schreeuwt de toekomst en het verleden is acuut weer in het heden. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 14-07-2020

Moeten we het dan maar tolereren en is de puberteit een vrijbrief voor respectloos gedrag? Opvoeding begint achter het bordje thuis. Kortom hier is sprake van het verkeerde bordje. Kortom de hier betreffende toekomst heeft al een bordje gemist. Er is hier al sprake van het verkeerde bordje. Tot zover de duidelijkheid. Prettige dag.

H v Henk schreef op 14-07-2020

Pff, het liefste heb ik dat onze toekomstige ouderen zich, net als ieder ander zich aan de regels houdt. Probleem gratis opgelost.

K E schreef op 14-07-2020

het is niet te geloven, maar W s B het gaat er wel op lijken dat dat gaat gebeuren, net als de vernieling op de Eversberg, is toch ook niet te bevatten dat hier ook maar vernielingen plaats vinden.

Pff schreef op 15-07-2020

@Hvhenk Het idee is goed maar aangezien onze ouderen vroeger geen haar beter waren lijkt mij een fietspad er naast sneller te realiseren. :)

Harm schreef op 15-07-2020

Beste oplossing: Gewoon een fietspad ernaast, maar wel voor E Bikes....Probleem opgelost...

Maarten schreef op 15-07-2020

Geloof niet dat het allemaal zo erg is als dat het artikel suggereert. Leven en laten leven.

Jos schreef op 26-01-2021

Hoe staat het ermee?

Jacob van Houte schreef op 04-11-2021

Vroeger had ik daar een deel van mijn weg. En toen kwamen er appartementen en bleef er een smal paadje over. Het is trouwens wel goed dat die honden in de bosjes worden geduwd; anders poepen ze op dat pad - ja, dat doen ze en ik weet ook wiens hond: die van een bewoner van één van die appartementen. Die werd door iemand op heterdaad betrapt en kreeg toen een grote mond terug. Dus ik blijf daar gewoon fietsen; zonder uitlaatgas, zonder lawaai en niemand krijgt er poep van aan zijn schoenen of wielen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: