Grootschalig drugsonderzoek Nijverdal

Datum: 03-07-2020

14:11 uur - Vanaf januari dit jaar bereikten ons meerdere berichten, o.a. via de wijkagent dat er volop drugs gedeald zou worden in de Kruidenwijk in Nijverdal. Wij zijn hierop een onderzoek gestart. Op basis van dit onderzoek hebben wij meerdere personen aangehouden. Bij deze aanhoudingen zijn er ook grote hoeveelheden soft- en harddrugs, geld en diverse gegevensdragers in beslag genomen. Op donderdag 16 april werd na een achtervolging te voet in de Kruidenwijk een 18-jarige jongen uit Nijverdal aangehouden voor het dealen van drugs. Bij hem werd hennep, hasj, een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. 

Op woensdag 3 juni werd dezelfde 18-jarige jongen uit Nijverdal opnieuw aangehouden voor het dealen van drugs. Bij hem werd hennep en hasj aangetroffen. Uit de fouillering op het bureau kwam een hoeveelheid harddrugs uit zijn onderbroek. Een 18-jarige jongen uit Nijverdal die bij hem was werd ook aangehouden voor het bezit van softdrugs en een grote hoeveelheid geld. Al de genoemde goederen zijn in beslag genomen.

Op donderdag 25 juni werd een 20-jarige man uit Zwolle aangehouden voor het dealen van drugs. Bij hem werd een grote hoeveelheid softdrugs in beslag genomen. Uit dit verdere onderzoek is in een woning 1,5 kg harddrugs en geld in beslag genomen. 

Op maandag 29 juni werd een 22-jarige man uit Nijverdal aangehouden voor het dealen van drugs. Bij hem werd 700 gram softdrugs, 67 gram harddrugs en meer dan €13.000,- in beslag genomen. 

Wij zijn nog volop bezig met het onderzoek, naar alle informatie op de in beslag genomen gegevensdragers. Wij sluiten meerdere aanhoudingen niet uit.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Henk J. schreef op 04-07-2020

Niet vergeten om ook een kijkje te nemen boven Café On The Rocks aan de Grotestraat. Dat is toch de plek waar de meeste mensen hun spullen halen.

Idris b schreef op 05-07-2020

Boven de rock? Dat was vroeger! Je kunt nu je gewoon je spul bestellen via WhatsApp bij veelal buitenlandse jongeren

Pff schreef op 09-07-2020

Of via Telegram, kan je ook gelijk een stapeltje vals geld en een paar pillen mee bestellen. :)

Uw reactie

Naam:
Bericht: