Snorfietser negeert stopteken en gaat er vandoor

Datum: 15-05-2020

13.04 uur - Gisteren, donderdag 14 mei, rond 20.50 uur zagen agenten een snorfietser ineens keren bij het zien van hun dienstvoertuig op de Boomcateweg in Nijverdal. Ter controle probeerden zij de snorfietser te laten stoppen, maar hierbij negeerde hij meerdere malen het stopbevel. Geprobeerd werd de snorfietser klem te rijden, maar dit lukte niet.

Hierop is de snorfietser licht aangetikt, waardoor hij met zijn snorfiets in een tuin van een perceel, gelegen aan de Wierdensestraat, tot stilstand kwam. De bestuurder ging er hardlopend vandoor.
 
Na een korte achtervolging kon hij door de agenten worden aangehouden. De bestuurder, een 20-jarige man uit Nijverdal, bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs AM. Uit een afgenomen speekseltest bleek dat de man, vermoedelijk, onder invloed van THC had gereden. Hiervoor is bloed bij hem afgenomen en voor onderzoek naar het NFI gestuurd.
 
Tegen de man is voor diverse feiten proces-verbaal opgemaakt.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Frans schreef op 15-05-2020

Haha prachtig, moeten ze vaker doen bij dat huttenvolk!!

K E schreef op 15-05-2020

helemaal met je eens Frans

William S. Burroughs schreef op 17-05-2020

Tja niet vanwege de snelheid maar vanwege de THC dacht de jongeman waarschijnlijk op een motor te zitten. Prettige dag.

Ben Poot schreef op 22-06-2020

Wat een schavuit, die zou voor straf aan een natte hond moeten ruiken, dat zal hem leren, en als er iets stinkt, dan is het dat wel, je zal ze maar in huis hebben , alles gaat meuren naar hond, bah

Uw reactie

Naam:
Bericht: