Radio HOi fm 106.6 met SamenZijn op donderdagmorgen

Datum: 23-03-2020

18.16 uur - Nu veel mensen de deur niet uit kunnen, een sociaal isolement doormaken in verband met de Coronacrisis wil HOi de bewoners van Hellendoorn een lokaal programma aanbieden onder de naam SamenZijn. Onder het motto: laten we met elkaar afstemmen op HOi en zo betrokken zijn op elkaar. Alleen of met anderen op je kamer, of je huis, maar toch verbonden met elkaar.

 
 
SamenZijn is een luchtig programma met veelsoortige muziek dat in de veelheid van geluiden een ander geluid wil laten horen: een lentegeluid. Dat kunnen oude hits zijn, Claudia de Breij, maar ook het Urker Mannenkoor. Mensen die een mooi gedicht, lied of tekst willen horen, of laten horen of iets kwijt willen, kunnen reageren via de mail ( liesbethjansen@zenegroen.com) of onder het bericht op facebook.
 
Het programma wordt gepresenteerd door Liesbeth Jansen Gort en Wil de Bruine, de techniek is in handen van Benno ten Cate, er is personele en  facilitaire ondersteuning van de OZO. Donderdagmorgen a.s ( 26/3) is de eerste uitzending van 10 tot 12 uur. Radio HOi fm is te vinden op 106.6. Mensen  kunnen de uitzending ook via de Kabelkrant beluisteren. Of via de livestream van Hoimedia.com
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: