FysioCentrumNijverdal tijdelijk gesloten vanwege het coronavirus

Datum: 22-03-2020

9.19 uur - Hoe graag we het ook anders hadden gezien, hebben we afgelopen donderdag het moeilijke besluit genomen om t/m 6 april voorlopig te stoppen met de fysieke behandelingen. Dit betekent dat alle afspraken voor behandeling die in deze periode staan gepland tot nader bericht komen te vervallen.

 
We nemen met een ieder nog persoonlijk contact op,  om af te stemmen hoe we de komende weken zo goed mogelijk samen verder kunnen werken. De praktijk en therapeuten blijven ook gewoon bereikbaar.
 
Verantwoording.
Als fysiotherapeuten hebben wij meer dan gemiddeld contact met mensen die tot de kwetsbare groepen worden gerekend: ouderen, mensen met hart-, vaat en longaandoeningen, diabetes en/of verminderde weerstand tegen infecties. En dat zijn precies de groepen mensen die op dit moment extra in bescherming genomen moeten worden. De beste manier hiervoor is nu afstand te houden om onbegrensde verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
 
Wat betekent dit voor onze patiënten?
Alle individuele afspraken komen vooralsnog tot en met 6 april te vervallen. We blijven wel telefonisch en via email en whatsapp bereikbaar. In noodgevallen of bij acute klachten kijken we per persoon of behandeling aan huis of in de praktijk mogelijk en noodzakelijk is
 
Ondersteuning en advies waar 
Blijven bewegen is en blijft van groot belang. We zijn inmiddels druk bezig met het maken van instructievideo’s voor oefeningen die mensen zelf thuis kunnen doen. Deze filmpjes komen o.a. op de website en mensen kunnen met hun fysiotherapeut bespreken welke oefeningen voor hen geschikt zijn.
 
Bereikbaarheid 
T. 0548-610958.
E-mail info@fysiotherapienijveral.nl
Whatsapp 0548610958.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: