Afgelasting Slag um Heldern

Datum: 19-03-2020

14:31 uur - Vorig jaar waren we euforisch met elkaar en vastberaden een supermooi evenement terug te halen in Hellendoorn; De Slag um Heldern zou weer terugkomen in 2020. Jullie hadden er zin in, want binnen no time hadden we het maximale aantal teams bereikt. We zaten volop in de voorbereidingen en we hadden er net als jullie enorm veel zin in.

 

Tót het moment dat het Corona virus ook bij ons om de hoek kwam kijken. Wat zijn wij in een bizarre situatie terecht gekomen met elkaar.  Horeca dicht, evenementen afgelast, geen voetbal meer op TV en wie weet hoe lang dat nog gaat duren. 

Wij zijn momenteel op een punt aangekomen waarop wij als organisatie definitief een knoop moeten doorhakken en met pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat de Slag um Heldern 2020 niet door zal gaan.
Om ons heen zien we steeds meer evenementen die afgelast worden en wij vinden dat wij als organisatie onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Jullie gezondheid gaat boven alles. 

Wij beloven dat we in 2021 terug zullen zijn met een pracht evenement en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien.

Stay Healthy, be safe!

Met vriendelijke groet,

Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers
Restaurant & Zalencentrum In de Tonne
Café de Barbier
Eetcafé de Gezelligeit
De Lantaarn

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: