Getuigen gezocht van mishandeling

Datum: 27-09-2019

13.19 uur - Op donderdagavond 26 september, tussen 21:00 uur en 21:15 uur heeft er een mishandeling plaats gevonden aan de achterzijde van het pand van Saffier Juweliers, gevestigd aan de Grotestraat te Nijverdal. Terwijl het slachtoffer bij de geopende kofferbak ruimte staat van zijn personenauto, wordt hij uit het niets van achteren aangevallen.

Het slachtoffer wordt meerdere malen met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen, waardoor hij ten val is gekomen. De daders renden weg over het Hendrik Wormserplein in de richting van Groen van Prinstererstraat, vanaf daar zijn de daders uit het zicht verdwenen.
 
Signalement:
Het gaat om vermoedelijk 2 jonge mannen, gekleed in identieke, zwarte glimmende jassen voorzien van capuchons. De 2 jongens spraken de Nederlandse taal en droegen beide een donkere broek.
 
Wij zijn op zoek naar getuigen! Heeft u iets gehoord of gezien en kunt u mogelijk iets vertellen over deze mishandeling, dan horen wij dit graag! Alle informatie is welkom! Misschien ben u wel in het bezit van camerabeelden, waar wij gebruik van mogen maken.
 
Dus…, bent u getuige geweest of heb je meer informatie over deze mishandeling? Stuur de politie een PB of bel op 0900-8844. Anoniem melden mag natuurlijk ook, via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.
 
Onderstaand 2 bewerkte foto’s van Google Maps om beter inzicht te geven waar de mishandeling gepleegd is en in welke richting de daders gevlucht zijn.
 
Ster: plaats waar de daders zich vermoedelijk opgehouden hebben
Rechthoek: plaats waar het voertuig van het slachtoffer geparkeerd stond
Lijnen: looprichting van de daders
Vraagteken: vanaf daar zijn ze uit het zicht verdwenen
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: