Nieuw OPENBAAR toilet!

Datum: 20-05-2018

Toch handig zo'n openbaar toilet op het kruispunt bij De BuddeReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Berry schreef op 20-05-2018

Het is toch een schijt tent

Mitis schreef op 20-05-2018

Beetje heel erg openbaar maar wel een scherpe opmerking. Nijverdal blaast graag toeristisch te zijn maar alleen ingewijde burgers kunnen in het centrum een schone toilet vinden bij Toi Toi of Hema...

K-e schreef op 21-05-2018

Berry en Mitis Jullie kunnen het wel eens goed hebben, Maar wie maken er een zooi van? ?? Dat zijn onze mede bewoners.

Maggi schreef op 21-05-2018

Waar zie ik het kruispunt?

Geronimo schreef op 22-05-2018

@Maggi, kom je uit richting Rijssen, Smidsweg inrijden en dan op het eind. Vanuit Heldern op het eind van de Joncheerelaan. Vanuit Haarle de berg over, niet de tunnel in, en dan bij de eerste stoplichten en vanuit Wierden Nijverdal inrijden en dan bij het tweede stoplicht. Vrij te bezichtigen; dus geen entreegeld.

Pff schreef op 24-05-2018

Vroeger viel dat onder maatschappelijk verantwoord ondernemen en kon je overal vragen of je even naar het toilet mocht. Nu doen de ondernemers alleen nog wat op wettelijk papier staat en leggen de verantwoordelijkheid bij de gemeente. Iedere onderneming boven een aantal vierkante meters dient een gender neutraal toilet beschikbaar te hebben. Uitzondering nagelaten zoals een HEMA die het dan wel begrijpen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: