Jirre, Yke, Jesse en Sep vragen uw hulp

Datum: 13-06-2017

21.51 uur - Wij zijn Jirre, Yke, Jesse en Sep uit groep 7 van basisschool De Es (locatie de Blenke) uit Hellendoorn. Wij hebben een projectweek op school ‘Spieren voor spieren’. De stichting Spieren voor spieren is opgericht voor kinderen met spierziekte.

 
Er zijn 600 verschillende spierziektes en daar zijn veel kinderen slachtoffer van. Artsen weten vaak de oorzaak niet.
 
En daarom halen wij geld op door middel van een sponsoractie zodat de artsen kunnen onderzoeken wat voor spierziektes die kinderen hebben. En er dan misschien ook medicijnen of behandelingen voor bedenken.
Dat doen we door vanaf basisschool De Es naar Ommen te longboarden (en Jesse gaat fietsen). We hebben inmiddels al meer dan 200 euro opgehaald, maar we zouden dit bedrag heel graag willen verdubbelen! Wie zou ons nog meer willen sponsoren?
 
U kunt ons sponsoren door geld over te maken op rekeningnummer NL10RABO0327333650 t.n.v. Stichting vrienden van de Blenke onder vermeling van Spieren voor spieren.
 
Namens alle kinderen met een spierziekte, bedankt!
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: