59 jarige Nijverdalse veroorzaakt aanrijding in Haaksbergen

Datum: 05-12-2016

11:35 uur - Op zondag 4 december 2016 rond 17:30 uur werd een aanrijding gemeld op parkeerplaats bij het zwembad aan de Scholtenhagenweg te Haaksbergen. Agenten troffen ter plaatse een auto die tegen een boom tot stilstand was gekomen en kort daarvoor een geparkeerde auto had aangereden. Ook had de auto door de groenstroken tussen de parkeerplaatsen gereden. De bestuurster, een 59 jarige inwoonster van Nijverdal werd aangehouden omdat het vermoeden bestond dat ze onder invloed van alcohol haar auto had bestuurd.

Een bloedonderzoek moet uitwijzen of en onder invloed van welke middelen de vrouw heeft gereden. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Een getuige verklaarde dat de vrouw op de Spoelsterstraat slingerend had gereden en tweemaal bijna een tegemoetkomende auto had aangereden. 
De politie verzoekt mensen die getuige zijn geweest van dit voorval of schade hebben en nog geen contact met de politie hebben gehad, zich telefonisch te melden via 0900-8844.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: