Ingezonden brief : Vergunninghouder melkkoe gemeente??

Datum: 07-11-2014

14:07 uur - Ik ben een bewoner uit het vergunninghoudersgebied in Nijverdal. Dit houdt in dat je als bewoner een parkeervergunning dient  te hebben. Tot voor kort was het zo dat als er visite kwam zij gebruik moesten maken van de parkeerautomaat. 

 

 

 

Wat schets mijn verbazing, zonder enige aankondiging vooraf aan de betrokken bewoners uit het gebied, zijn de parkeerautomaten weggehaald. Ik kwam hier achter toen mijn bezoek vroeg of ze hier mochten parkeren omdat de parkeerautomaat weg was. 

Bij navraag bij de gemeente kreeg ik te horen dat ik naast mijn parkeervergunning ook een bezoekerspas moest aanschaffen voor 10 euro als ik mijn bezoek de gelegenheid wilde geven om in mijn straat te parkeren. Nu heb ik een grote familie en aangezien er maar één bezoekerspas per adres mag worden aangevraagd …….

Het is toch heel vreemd dat je van een dergelijke wijziging niet op de hoogte wordt gebracht. 

Wat ik verder erg vreemd vindt is dat de gemeente een enorme investering aangaat door overal dure parkeerautomaten te plaatsen dus ook in mijn straat en direct om de hoek de volgende  alweer, vervolgens nog geen jaar later de automaten weer verwijdert. 

Ik mag voor de gemeente  hopen  dat de bewoners in het vergunninghoudersgebied veel bezoek ontvangen zodat zij de investering via de bezoekerspassen a 10 euro enigszins terugverdienen……..

 

Bewoner vergunninghoudersgebied



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

hennie schreef op 07-11-2014

dit noemen ze GELD OVER DE BALK GOOIEN maar daar denken ze in het rusthuis niet over,

P2M schreef op 07-11-2014

Helaas is de Gemeente niet echt goed in communicatie, mondeling en schriftelijk niet maar ook qua email en dergelijke. Ze beloven "gouden bergen" maar ze passen overal dingen aan hoe het hun uitkomt zonder overleg met buurtbewoners. Ze hadden het over "Samen aan zet" maar dat was waarschijnlijk alleen maar een leuk motto.

Dinand schreef op 07-11-2014

Ons geld weg weggooien, denk eerst na gemeente bestuur.

annoniem schreef op 08-11-2014

Blijkbaar willen ze van Nijverdal (de Gemeente Hellendoorn) het grootste atractie-park van Nederland maken, want als ik het bovenstaande zo lees moet je dus betalen als je op bezoek (visite) bij je familie wil komen. Misschien moeten ze dan ook maar eens entree-geld gaan vragen voor het Gemeentehuis om "apies" te kijken. Oeps, sorry ik bedoelde eigenlijk het Huis van Raad en Bestuur (wat trouwens gezien alle akties soms behoorlijk stuurloos lijkt). Ik wil alleen nog maar eens zeggen tegen "onze" zogenaamde bewindslieden stop er nu eens mee om uzelf en onze gemeente te meten en te vergelijken met de grote (randstad) steden. Wij zijn een gemeente die bestaat uit kleinere dorpen en kernen waar saamhorigheid en noaberschop nog bestaan en bij menigeen nog hoog in het vaandel staan. Dus geachte gemeente-raad leg a.u.b. uw hoogmoedigheid neer en luister eens een keer echt naar wat er leeft in uw / onze gemeente en probeer niet langer om uw eigen wensen te meten aan de grote steden.

William S. Burroughs schreef op 08-11-2014

De parkeerkat in het nauw blijft rare sprongen maken. De valkuil is dat je er op den duur helemaal niet meer raar van staat te kijken. Wat een debacle dat parkeerbeleid! Het zou mij dan ook niks verbazen dat de Noord-Zuid-verbinding een tolweg gaat worden. Prettige dag.

Mitis. schreef op 10-11-2014

Ik snap niet dat de bewoners van eigen huizen in die wijk geen planschade eisen. De huizen daar zijn zo toch onverkoopbaar door dat parkeerbeleid. Ik zou er nu in elk geval geen huis meer kopen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: