Uitgaanspubliek slaags met politie

Datum: 26-10-2014

18.14 uur - RIJSSEN - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag 26 oktober op een parkeerplaats bij een horecagelegenheid een 22-jarige man uit Hengelo (Ov) aangehouden voor openlijke geweldpleging. Na de aanhouding keerde een groep mensen zich tegen de politie.

De politie kreeg rond 02.50 uur de melding dat een groep bezoekers van een horecagelegenheid zich vervelend gedroeg en uit de horecagelegenheid werd verwijderd. Hierbij werd de assistentie van de politie gevraagd. Door beveiligers van de horecagelegenheid werd de groep gesommeerd te vertrekken. Eenmaal buiten gedroeg de 22-jarige man zich agressief en agenten zagen dat hij tegen een ruit van een geparkeerde auto sloeg. Hierop is de man aangehouden.

 

Nadat de man was aangehouden keerde de groep van ongeveer 25 personen zich tegen de agenten. Hoewel beveiligers van de horecagelegenheid de agenten afschermden, zagen enkele personen kans de agenten te slaan, waarbij de agenten zich verweerden. Ook werden de agenten uitgescholden. De agenten, die zich ernstig bedreigd voelden, riepen assistentie in van meerdere politie-eenheden. Deze kwamen ter plaatse, waarna de groep meerdere malen gevorderd werd om de parkeerplaats te verlaten. Omdat niemand hieraan voldeed heeft de politie samen met de beveiligers een linie gevormd en de groep van het parkeerterrein verwijderd, waarna de rust terugkeerde.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: