Nieuw beleid bij Albert Heijn

Datum: 12-10-2014

Albert Heijn heeft landelijk  haar beleid aangepast. Kunnen we onderstaand beeld nu ook in de vestigingen in Nijverdal en Hellendoorn verwachten?Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gait schreef op 12-10-2014

Maak 5 december je kop zwart, en ga lekker shoppen bij AH.

hennie schreef op 12-10-2014

ZwARTE PIET hoort al jaren bij ons (Nederlandse) cultuur, waarom moet dit feest door (vermoedelijk) import mensen verdwijnen, HET IS ONS KINDERFEEST ZONDER BEDOELING.

William S. Burroughs schreef op 12-10-2014

Een totaal uit het lood geslagen discussie wat de beleving van het kind totaal geen recht doet. Laten wij ons in deze tijden in Godsnaam op belangrijker zaken richten dan op dit geneuzel. Vier het of vier het niet. Die vrijheid hebben we want we leven in een vrij land en gelukkig niet in slavernij. Prettiger dag.

wim schreef op 12-10-2014

Het is een geweldig beleid van a.h ! het begin is er , nu hoop ik dat ik straks ook geen zwarte pieten meer zie in de andere maanden

William S. Burroughs schreef op 12-10-2014

Aan Wim. Of het beleid van A.H in deze zaak commercieel gezien zo'n succes gaat worden valt over te twisten. Dat ga ik niet doen maar laat ik graag aan Chubby Checker over. Dat doet de man al sinds 1961 met zijn let's twist again. Wie ben ik om daar dan over te gaan twisten? Toch hoop ik dat er links, rechts en in het midden politiek gezien in de toekomst nog wat te zwarte pieten valt. Je zal alles toch als normaal gaan beschouwen? Dan kunnen we de leeuw beter direct inruilen voor de struisvogel en massaal onze kop in het zand steken. Nee, ik ben dol op zwarte piet al was het alleen maar om al zijn functies. De moraal van dit artikel blijft dat we als volwassenen een onschuldig kinderfeestje totaal aan het verklooien zijn. In dit geval ligt de zwarte piet dan ook bij de volwassenen in plaats van bij de kinderen. Hoewel het natuurlijk een kunst op zich is om iets waar een kind nog nooit aan gedacht heeft op volwassen wijze zo schrikbarend uit zijn verband te drammen. Over functies gesproken? Lang leve zwarte piet en het zwarte pieten. Waarom? We zijn het schijnbaar nodig en kunnen ons een leven zonder zwarte piet niet voorstellen. Of dat nu qua cultuur zo hoogdravend is te noemen valt weer over te twisten. En ... ja precies ... Chubby Checker. Prettige avond.

henk schreef op 12-10-2014

A H let niet meer op de kleintjes dus wij gaan er niet meer naar toe wij gaan nu over op deLIDDDLLLLLLLLLLLLLL

tja schreef op 12-10-2014

Geen zwarte Piet,geen klant!

Ruud. schreef op 13-10-2014

Je zult maar(Z)Swarte als achternaam hebben.

wim schreef op 13-10-2014

Aan william nou wil ik denk dat je mij verkeerd begrijpt? natuurlijk ben ik vriend van onze zwartepiet die ik al jaren ken met nadruk op onze !!!

William S. Burroughs schreef op 13-10-2014

Aan Wim. Fijn om te horen. Prettige avond.

Pietje Puk schreef op 13-10-2014

De VN( commissie), die bezwaar heeft tegen "onze" zwarte Piet, moet eens naar zijn broodheer, de VS kijken, waar miljoenen Afro-Americans nog steeds tweede rangs burgers zijn.

wim schreef op 14-10-2014

Moeten ze zich maar aanpassen aan een westerse samenleving!

Uw reactie

Naam:
Bericht: