Ingezonden brief: Afdeling parkeerbeleid reageert real-time

Datum: 01-08-2014

18.10 uur - De gemeenteraad Hellendoorn gaf in een persbericht op 11 oktober 2013 aan om op meerdere plekken Real-time parkeren in te voeren om deze vervolgens op 22 april 2014, weer van tafel te vegen. Vandaag  maar even een mail gestuurd naar de afdeling parkeerbeleid met de vraag hoe het nu zit met het parkeren van caravans, aanhangers en paardentrailers. En real-time ontving ik een keurig antwoord in mijn postvak in.

Wat blijkt:

 

·         Een caravan mag maximaal 3 dagen geparkeerd staan op een parkeervak in het betaald  parkeren gebied. Hiervoor hoeft geen melding gedaan te worden bij de gemeente. 

·         Paardentrailers en aanhangers zijn geen vakantiebestemmingsauto's. dus hier geldt deze  vrijstelling niet voor. 

 

De afdeling parkeerbeleid gaf aan dat de "handhaving" het in de gaten zal laten houden.

Morgen ga ik op de fiets het centrum in en dan zal ik een kijkje nemen in deze paardentrailer, want voor het zelfde is deze voorzien van alle vakantie gemakken zoals vaatwasser, gasfornuis en toilet. Mogelijk heb ik mezelf onnodig druk gemaakt op deze zon overgoten vakantiedag.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zal er nu vast een bekeuring uitgeschreven zijn, want de "handhaving" houdt het in de gaten!!!

Tot zover...... nu even de barbecue aan, want dat wordt real-time (lees: egt tied)

 

Dennis ter Avest

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 01-08-2014

Probleem opgelost en nog lekker snel ook. Prettige barbeque Dennis.

Ruud. schreef op 02-08-2014

Dennis,caravans staan soms wekenlang aan de straat. is hier ook een regel voor.

Dennis schreef op 02-08-2014

Ruud lees het bovenstaande. maximaal 3 dagen toegestaan

Gait schreef op 10-08-2014

Vrijdag 8 augustus stond de trailer er nog steeds, misschien wel van een van de wethouders of gemeenteraadsleden?

mina schreef op 08-10-2014

wethoolders heb ook peerre!!!

hennie schreef op 08-10-2014

en dan ook graag die rommel bij het nieuwe station op ruimen, (de fietsen) die daar willens en wetens VER buiten de stallingen gestald worden, is geen gezicht en er zou volgens eerdere berichten van onze overheid op getreden gaan worden, fietsen weg brengen naar de gemeente plaats, op laten halen en een leuke boete betalen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: