Nijverdaller op de bon voor te snel varen

Datum: 14-07-2014

11:20 uur - Een 44-jarige watersporter uit Nijverdal heeft afgelopen weekeinde op het Tjeukemeer in Friesland tweemaal een bekeuring gekregen voor te snel varen.

 

Zaterdag ging de schipper op de bon toen hij buiten de betonning op het Tjeukemeer vol gas gaf en daarmee zwemmers in gevaar bracht. De watersporter bleek hardleers, want enkele uren later scheerde hij met volle vaart vanaf het Tjeukemeer de Pier Christiaansloot in. Daar voer de watersportpiraat recht in de armen van de waterpolitie, die voor de tweede maal  een bon uitschreef. De Nijverdaller mag 330 euro overmaken naar justitie.

(bron RTV- Oost)

(Foto : Henry Wallinga)Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

k. waterhoen schreef op 14-07-2014

motorboot het hele seizoen in beslag nemen plus fikse boete.

William S. Burroughs schreef op 14-07-2014

De man is in ieder geval geen ezel want die stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Laten wij het voorlopig maar houden op plysje boppe!

bootje schreef op 14-07-2014

William dit was al de tweede keer lekker duur weekend 3oo euro

Sjaak schreef op 14-07-2014

Is die motor niet iets te groot voor dat politiebootje? ;-)

William S. Burroughs schreef op 14-07-2014

Aan Bootje. Dat zeg ik. De man is dus geen ezel want een ezel overkomt zoiets niet. Ik had ook kunnen zeggen zelfs een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Wat de man dan wel is laat ik graag aan u over. Prettige avond.

claus schreef op 14-07-2014

gewoon een stuk verwend en over het paard getild iemand, mede mensen in gevaar brengen, inleveren dikke boete en naar huis. niet weer in het verkeer''''

chris schreef op 15-07-2014

@Claus U kent de beste man zo te lezen. Dat hij fout zit klopt maar daar krijgt hij dan ook een boete voor maar de rest van je betoog neigt toch wat naar jaloezie...

@Claus schreef op 15-07-2014

Volgens mij heeft de wetgever voor jou nagedacht over wanneer het zo gevaarlijk is dat iemand het rij- of vaarbewijs of zelfs het voer- of vaartuig in moet inleveren. Te hard varen kost, net als te hard rijden, gewoon geld als je gepakt wordt.

henkie schreef op 15-07-2014

@ chris, dus in jouw ogen, als je de boete betaald is alles geoorloofd...... En dat twee keer binnen een paar uur. Een beetje vreemd jouw mening.

chris schreef op 15-07-2014

@claus leren lezen! Nergens geef ik aan dat het goed wat de beste man doet . Ik reageer slechts op jou persoonlijke opmerkingen aan de man zijn adres. @henkie jij kunt beter helemaal niet reageren gezien je reactie. Nergens keur ik het gedrag goed dus ik heb geen idee waar je op reageert.

Uw reactie

Naam:
Bericht: