Hulp gevraagd!

Datum: 09-07-2014

18.47 uur - Zoals de meesten van jullie wel weten ga ik over 6 weken voor 3 maanden naar Moshi Tanzania. Ik ga met name met vrouwen werken, maar ik zou daar heel graag samen met de kinderen loombandjes willen maken.

 

 

 

Het is een rage in Nederland, maar voor diegene die het niets zegt heb ik 2 foto's bijgevoegd. 

 

Zou je het leuk vinden om mij, maar eigenlijk de kinderen in Moshi Tanzania te sponsoren?

Dit kun je doen door 1 zakje met 200 elastiekjes inclusief 1 haaknaald en een Y stuk a € 1,49 naar mij op te sturen. Ze zijn in elke speelgoedzaak en in de meeste warenhuizen te koop.

Het is belangrijk dat ik niet alleen elastiekjes krijg maar ook de haaknaalden en de y stukken, zodat elk kind zelf aan de slag kan. Er zijn ook hele dozen startersets te koop, maar die kan ik niet meenemen.
Ook zakjes met alleen elastiekjes zijn van harte welkom!

Uiteraard zal ik de foto's op Facebook plaatsen om te laten zien dat we ook daadwerkelijk aan het knutselen zijn met elkaar.

Als je mijn adres niet hebt, stuur me een berichtje (via Facebook https://www.facebook.com/geavdoorn) en per omgaande komt het naar je toe.

Namens de kinderen uit Moshi Tanzania en mijzelf ...... super bedankt voor het meedoen!

Gea van Doorn

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 10-07-2014

Leuke actie. Ben zelf geen kind en heb ook geen kinderen maar zal er een aantal naar u toe doen komen. Hoop dat mijn bescheiden bijdrage bij zal dragen aan een groter geheel. Veel succes in Tanzania.

Uw reactie

Naam:
Bericht: