Makkelijk geld verdienen.....

Datum: 22-06-2014

9.57 uur - Vanmorgen kwam ik bij het uitlaten van de hond weer het beunhaas werk van een kranten "bezorger" tegen. Bij het zandpad aan de Derde Kampsweg lag in de bosjes een compleet, nog ingeseald, pakket met kranten van ’Hart van Rijssen’.

 
 
Het moet voor de persoon die deze kranten distribueert toch te achterhalen zijn, welke wijk of straat geen kranten heeft ontvangen deze week. Dan heb je ook meteen de dader(s).
 
Lekker makkelijk je zakgeld verdienen op deze manier!!
 
F. Dekker
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

els dekker schreef op 22-06-2014

Als je de distributeur belt kan hij er werk van maken...telefoonnummer staat meestal in het colofon

hellendoorner schreef op 22-06-2014

op de folie staat ook een nummer en code ..

Harm schreef op 22-06-2014

En wat te denken van de adverteerders die betaald hebben voor hun advertententie wat niet gelezen wordt.

henk schreef op 22-06-2014

boete voor elegaal storten boete voor het niet leveren van de kranten

tja schreef op 22-06-2014

Kinder arbeid!, tegen zeeeer lage lonen, en dat terwijl de werkloosheid op z'n hoogte punt is. Tja wat verwacht je dan!

Frans Dekker schreef op 22-06-2014

Nog even gekeken en er staat niets op, ook geen briefje achter het plastic. Van de zijkanten van het pakket, is het plastic weg. Misschien dat daar een nummer o.i.d. heeft gestaan. E.e.a. al via mailadres bij de uitgever gemeld (klachten over de bezorging). En bij de gemeente Hellendoorn via hun Facebook pagina.

Harm schreef op 22-06-2014

aan tja: dus met andere woorden dan is het goed te praten? Zo geef je geen goed voorbeeld, je wilt wel geld ontvangen, maar er niks voor doen. Goed bezig.

claus schreef op 22-06-2014

misschien???? in op dracht, om de mensen hiet te houden en hier te winkelen.

Marcel Altena schreef op 22-06-2014

Die wekelijkse stortvloed van papier is sowieso niet meer van deze tijd.

William S. Burroughs schreef op 23-06-2014

Ik vind het vol gooien van een brievenbus met 2 duidelijke NEE NEE stickers net zo brutaal als het bewust leeg houden van een brievenbus zonder die 2 stickers. En als die enorme wekelijkse paketten dan toch echt moeten doe het dan langs de digitale snelweg in plaats van een weg door het oerwoud te kappen. Bomen zijn de longen van onze aarde pleegt men dan te zeggen. Nou dan krijg ik het zo'n 2 keer per week bij het zien van al die stapels papier toch maar mooi even spaans benauwd. Ik keur het dumpen van dit soort van afval natuurlijk niet goed maar kan mij er wel IETS bij voorstellen! En dat allemaal huis aan huis, dorp aan dorp en stad aan stad! Om de reactie van Marcel Altena wat kracht bij te zetten wou ik dan ook graag eindigen met de woorden: Wat een onzin en verspilling anno 2014! Prettige dag. (Zo nu eerst een ... mok of kom koffie!)

Pietje Puk schreef op 23-06-2014

Je kunt toch ook "ouderwets" de aanbiedingen in de supermarkten of andere winkels zien. Houd je ogen goed open tijdens het winkelen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: