Nijverdaller betrokken bij overval

Datum: 02-05-2014

6:28 uur - Vier jongens zijn afgelopen nacht in het centrum van Ommen beroofd door vier jongemannen uit Nijverdal, Utrecht en Nieuwegein.

De overvallers dreigden met een mes en beroofden de vier jongens van hun geld en telefoons. Ook moesten ze geld pinnen van de overvallers. Na de beroving gingen de overvallers er met de fietsen van de vier jongens vandoor. De vier overvallers werden vanmorgen vroeg aangehouden.

 

 

Wijkagent Jan Voortman vermoedt dat de vier meer op hun kerfstok hebben en verstuurde een tweet over de beroving. "De jongens zijn gisteren op meerdere plekken in Ommen gezien, dus misschien is er meer gebeurd dan wij weten", zegt hij. Mensen die de jongemannen hebben gezien of zelf slachtoffer van hen zijn geworden, kunnen zich melden: 0900-8844.

(Bron RTV-Oost)Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

klaas eenkhoorn schreef op 02-05-2014

ik hoop dat al die gasten op gepakt gaan worden, en zoals ik al vaker schreef GEEN advokaat toe wijzen, MAAR ZEER zwaar straffen, en alle ook laten betalen, al zal dat moeilijk gaan worden WANT van een kale kip is moeilijk ???? juist, afval mensen zijn het

jan schreef op 02-05-2014

ach klaas volkert v d g heeft straf uit gezeten lopen hier wel meer moordenaars rond hoor je niks over omdat hij een bekende heeft vermoord wel moord blijft moord nederlandse wet is te soft

Abc schreef op 02-05-2014

Gek hé,blijken ze hier niets mee te maken hebben.

Marcel Altena schreef op 02-05-2014

Ja Klaas, laten we teruggaan naar de Middeleeuwen: geen advocaat, er vanuit gaan dat ze schuldig zijn en direct aan de galg hangen. Of beter nog, in de Regge gooien: als ze zinken en verdrinken, zijn ze onschuldig. Als ze blijven drijven of kunnen zwemmen, dan is dat verdacht dus dan alsnog ophangen want dat gebeurde in de Middeleeuwen ook!

Harm schreef op 03-05-2014

Zijn inmiddels weer vrijgelaten, hadden er niets mee te maken.

Marcel Altena schreef op 03-05-2014

En nu hoor je Klaas Eenkhoorn niet meer....

Pietje Puk schreef op 03-05-2014

Zeer zwaar straffen heeft helemaal geen zin. Daders hebben er in de gevangenis alleen maar bijgeleerd van collega's.

P.R. de Vries schreef op 04-05-2014

Dus wat is de oplossing Pietje Puk ???

hennie schreef op 04-05-2014

marcel, ik denk dat je het niet goed leest wat er geschreven word, ik denk dat hij bedoeld dat er hier in nederland VEEL te zacht opgetreden word door de overheid, en het gaat alleen maar erger worden, van daar zijn betoog voor strenger straffen.

Pietje Puk schreef op 04-05-2014

Naast een gevangenisstraf een goede begeleiding. Of dat helpt, weet ik niet. Dat hangt van de houding van de ex-getineerde af. De één zal van zijn gevangenisstraf (misschien) geleerd hebben. Een ander niet, en die gaat na zijn straf "gewoon"weer verder op het dievenpad, en ziet zijn straf als een "bedrijfsongeval."

lennart schreef op 05-05-2014

waarom passen jullie dit bericht niet aan ze zijn al heel lang weer vrij. en hadden er niks mee te maken. wel zo netjes nat er ook even neer te zetten he

Uw reactie

Naam:
Bericht: