GroenLinks zet Helderse Helden in het zonnetje

Datum: 13-02-2014

10.11 uur - GroenLinks gelooft dat echte veranderingen niet beginnen in de gemeenteraad, maar bij inwoners van Hellendoorn. Op het gebied van zorg en welzijn, armoedebestrijding en duurzaamheid zijn het betrokken bewoners die koplopers zijn, en niet het gemeentebestuur. GroenLinks wil deze Helderse Helden in het zonnetje zetten en heeft daarom een grote Valentijnsactie georganiseerd.

Op de website van GroenLinks is de afgelopen weken daarom een ‘heldenmeldpunt’ ingericht. Daar zijn bijna dertig inwoners en instanties aangemeld, die onze dank meer dan verdienen!

GroenLinks gaat vrijdag 14 en zaterdag 15 februari met de inmiddels beroemde bakfiets op pad om deze helden te verrassen. Op deze manier willen wij laten zien dat een gemeente niet bestuurd wordt vanuit de raadszaal. Een sociale, duurzame en eerlijke toekomst kan alleen worden gebouwd samen met betrokken inwoners.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: