GroenLinks loves Hellendoorn!

Datum: 28-01-2014

14.23 uur - GroenLinks heeft heel veel wensen voor de toekomst. Wij vechten voor duurzaamheid. Voor goede zorg. Voor passend werk voor iedereen. Voor een toekomst voor de jonge generatie. GroenLinks Hellendoorn probeert hieraan te werken vanuit de raadszaal. Maar de echte veranderingen beginnen niet in het gemeentehuis.

Echte veranderingen ontstaan door inwoners met passie en hart voor Hellendoorn. Echte verandering begint met Helderse Helden!

Er zijn een heleboel mensen die Hellendoorn dagelijks beter maken, op verschillende manieren. Mantelzorgers, die vol overgave oog, oor en hart hebben voor hun naasten. Werkgevers, die mensen met een arbeidsbeperking een kans geven. Vrijwilligers, die hun buurt of vereniging vooruit helpen. Bedrijven en bewoners die overschakelen op duurzame schone energie. Kortom; koplopers die aan de toekomst van Hellendoorn bouwen!

GroenLinks wil deze Helderse Helden in het zonnetje zetten met een grote Valentijnsactie. Op vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari willen wij zoveel mogelijk inwoners, bedrijven en  verenigingen bedanken voor hun bijdrage aan de toekomst van Hellendoorn.Wij hebben gelukkig al een hele lange lijst van mensen die het verdienen om bedankt te worden. Maar wij weten natuurlijk niet alles.

Vandaar dat wij de volgende oproep doen:

Ben jij een Helderse Held? of ken jij Helderse Helden? Een inwoner (of vereniging of bedrijf) die zich inzet om Hellendoorn socialer en duurzamer te maken?

Meld dit dan bij GroenLinks Hellendoorn op groenlinksloveshellendoorn@gmail.com

Graag gaan wij dan met Valentijn op pad om onze waardering te laten blijken! Want de toekomst van Hellendoorn ontstaat bij betrokken mensen, niet in de raadszaal.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

duurzaamheid schreef op 29-01-2014

een keer per jaar word een vrijwilliger in het zonnetje gezet wil groen links zo zieltjes winnen.en duurzaamheid voor de meeste mensen onbetaalbaar neem zonnepaneel duurt 10tot15 jaar dat het rendament heeft dan heb je allang weer oude troep

Never. schreef op 29-01-2014

Sinds de Sallandse heuvelrug alleen nog toegankelijk is voor wandelaars en 65plussers in een treintje kan ik geen groen meer zien. En dan zeggen dat je van Hellendoorn houd. #$%@#$

Leuk! schreef op 30-01-2014

Wat een aanval zeg op een actief stel hellendoorners. En de sallandseheuvelrug is voor alles toegankelijk toch? Behalve rotzooischoppers. Ik vind het leuk dat zij wel wat doen aan vrijwilligers en mantelzorg. Zou je ook eens moeten doen NEVER en duurzaamheid. Trouwens ik las dat die panelen 30 jaar meegaan

Never schreef op 31-01-2014

@Leuk, ten eerste weet jij niet wat ik wel doe. Ten tweede moet jij eens proberen als minder valide die max. 500 mtr. kan lopen en dus geen recht heeft op een invalide kaart door onze bospaden te toeren met eigen auto. Alsof dieren er last van hebben dat je door het bos rijdt. #$%#@$. De heuvelrug hebben wij aan de opwarming van de aarde te danken dus ga niet lopen klagen dat het aan de uitstoot ligt. Ten derde moet je niet alles geloven wat je leest, er is nog geen commercieel paneel wat dertig jaar oud is. Ik heb echter niets tegen op duurzaam. Ten vierde Het feit dat ze mantelzorgers ondersteunen is niets mis mee maar als er achter de dijk water ligt moet je eerst de dijk repareren en dan met emmers gaan lopen sjouwen. Ze hadden 20 jaar terug meer tijd aan de zorg moeten besteden ipv. aan de natuur.

Uw reactie

Naam:
Bericht: