GroenLinks Hellendoorn trapt letterlijk campagne af

Datum: 09-01-2014

13.45 uur - GroenLinks Hellendoorn trapt aanstaande zaterdag letterlijk de verkiezingscampagne af. Dertig kilometer welteverstaan, op een bakfiets. Voor GroenLinks geen grote campagnebussen of campers. Wij hebben ervoor gekozen om onze oude vertrouwde bakfiets een nieuw leven te geven en daarmee de inwoners van onze gemeente op te gaan zoeken.

 

 

De afgelopen week is de bakfiets volledig ‘gepimpt’. Alles is gereviseerd en het voertuig is van frisse kleuren voorzien. We zijn dan nu ook klaar om op pad te gaan! Aanstaande zaterdag zullen we de campagne dan ook letterlijk aftrappen.

We starten onze tocht in Hellendoorn. Vervolgens zet de karavaan koers richting Daarlerveen. Daar willen we graag in gesprek met de inwoners en gelijk kijken hoe het met de vorderingen van het Centrumplan staat.

Aan het eind van de middag steken we even de gemeentegrenzen over. Om 16.00 uur ontmoeten we namelijk Bram van Ojik in Vroomshoop. De fractievoorzitter van Groenlinks in de Tweede Kamer trapt  namelijk in de gemeente Twenterand de campagne af. GroenLinks doet in onze buurgemeente voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Vervolgens zetten wij weer koers richting Hellendoorn. De bakfiets gaat dan weer even op slot, maar niet voor lang, want wij zullen de hele gemeente doortrekken de komende weken. Wij hopen u dan ook te ontmoeten!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

roelofs schreef op 09-01-2014

Frisse kleuren op de bakfiets: toch wel met watergedragen verf hoop ik?

Uw reactie

Naam:
Bericht: