Verkiezingsprogramma PvdA

Datum: 03-01-2014

Het verkiezingsprogramma 2014 - 2018 van de Partij van de Arbeid.

 

 

 

 

 

Klik HIER voor het programmaReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 06-02-2016

'Spekman wil Samsom weer als lijsttrekker.' Niet doen! Alleen dan voorkom je het verkiezingsprogramma 2018 - 2022: Met wantrouwen verder. Onzichtbaar, onherkenbaar en onbenaderbaar. Alle partijen behalve de PVDA zullen dan spekkoper zijn. Is er dan werkelijk niemand die Spekman even bij zijn coltrui kan grijpen! En even duidelijk maken dat hij een vel voor de ogen heeft zo dik als een olifant voor de knieƫn! Ben geen PVDA'er maar zelfs ik zie dat deze man geen plaat maar een compleet luchtkasteel voor zijn hoofd heeft. Haal hem uit het sprookje van weleer en plaats hem in de realiteit van nu. Tot zover. Ben inmiddels weer van mijn schrik bekomen. Prettige dag. (Hoe kan je het rode gedachtegoed toch zo verprutsen? En dat allemaal in een coltrui?)

Mitis schreef op 06-02-2016

Ik heb niks met de PvdA maar Samson heeft het netjes gedaan, wat een lastige postie! De hand-op-houders - PvdA stemmers - zijn toch nooit tevreden en dan een coalitie aangaan met de VVD getuigd van moed....

k-e schreef op 06-02-2016

en dan ook nog zeggen MET VERTROUWEN VERDER IK ZEG VAARWEL

Uw reactie

Naam:
Bericht: