Hellendoornse aangehouden voor openlijke geweldpleging

Datum: 09-12-2013

7:43 uur - Een 21-jarige vrouw uit Hellendoorn is in Hardenberg aangehouden voor openlijke geweldpleging. De vrouw liet zaterdagmiddag op de Markt in Hardenberg haar hond uit en ruimde de behoefte van het dier niet op.

 

De vrouw werd aangesproken door een toezichthouder die haar een proces-verbaal gaf. Hierop reageerde zij met beledigende opmerkingen en gebaren. Zij werd aangehouden waarbij zij zich verzette. Bij deze aanhouding bemoeiden zich twee mannen van 24 en 25 jaar uit Hardenberg waarna er klappen vielen. De toezichthouder werd geslagen en hij werd door de hond gebeten. De man werd door omstanders ontzet die daarop ook werden mishandeld en door de hond gebeten. Door te hulp geschoten agenten werd het drietal ingerekend en ingesloten.(Bron RTV-Oost)

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: