Onderwerpen in Onder de Loep

Datum: 24-10-2012

Donderdag 25 oktober zendt RTV Oost weer het programma Onder de Loep uit. Er zijn uitzendingen om 17.09, 18.09 en 19.09 uur. De volgende zaken komen aan de orde.

Zaken Twente:

Haaksbergen, Goor, Holten, Hengelo, Wierden: Zakkenrollers actief
Een onbekende man en vrouw bezoeken op 12 oktober binnen een uur drie supermarkten in Haaksbergen en stelen portemonnees uit tassen van vrouwen die boodschappen aan het doen zijn. Dezelfde man en vrouw zijn twee dagen eerder ook actief geweest in zowel Holten als Goor.

Op 19 september werd bij de Albert Hein aan de Spoorstraat ook een portemonnee uit een tas gestolen. De zakkenroller staat op de bewakingsbeelden. 

Twee andere vrouwelijke zakkenrollers in de Albert Hein in Hengelo verzinnen een smoes om het slachtoffer zogenaamd een petitie te laten tekenen ten behoeve van gehandicapten. Tijdens het gesprek met hun slachtoffer staan ze dicht tegen hen aan om zo portemonnee uit de tas te stelen. 

In Wierden werd een vrouw beroofd van haar tas, die aan het daarvoor bestemde haakje aan de winkelkar hing, in de Lidl aan de Nijverdalsestraat. Deze tas is later aangetroffen bij de Aldi. De portemonnee, geld en telefoon waren verdwenen. 

Van al deze genoemde zakkenrollers hebben we bewakingsbeelden. Wie (her)kent ze? 

Hengelo: Diefstal van een gouden bril
Een bril van bijna 2000 euro werd op 13 oktober gestolen uit de winkel aan de Wemenstraat in Hengelo. De man die verdacht wordt van de diefstal staat op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent hem?

Hengelo: Diefstal van een damesfiets
Twee mannen die een zwarte damesfiets stelen aan de Enschedesestraat in Hengelo hebben blijkbaar niet in de gaten dat ze door de bewakingsbeelden van een winkel worden opgenomen. Deze beelden worden getoond.  Wie kent deze mannen?

Delden: Verduisteren van geld uit geldautomaat
Tot op heden heeft de man die op 1 augustus een behoorlijk geldbedrag aantrof in de geldautomaat van de Rabobank in Delden het bedrag niet aangegeven bij de bank of de politie.  Hij wordt verdacht van het verduisteren van dit geldbedrag. De politie verzoekt tevens twee getuigen, die waarschijnlijk hebben gezien dat de man het geld uit de automaat haalde, zich te melden. Wie (her)kent de man?

IJssellandse zaken: 

Zwolle: Diefstal uit flatwoning aan het Geleen
Bij terug keer in zijn flat aan het Geleen, op donderdag 26 juli jl., ontdekte de bewoner dat er ‘bezoek’ is geweest. Bij onderzoek vermist hij o.a. een jas, persoonlijke papieren, tafelzilver en sieraden. In het portaal van het flatgebouw  trof hij twee ‘vreemde’ mannen. Hiervan zijn camerabeelden van; wie herkent hen?

Kampen:Inbraak woning Zilverschoon
Bij tuiskomst op maandagmorgen 15 oktober zien bewoners van de Zilverschoon dat is ingebroken. Uit de woning blijkt  een kluisje en een aanzienlijke hoeveelheid sieraden verdwenen te zijn.

Raalte:Diefstal oplegger met stalen spanten
In de nacht van woensdag 10- op donderdag 11 oktober (rond middernacht) is vanaf het bedrijfsterrein aan de Heesweg een oplegger met stalen spanten gestolen. Deze balken zijn opvallend geel gecoated. De combinatie verdween via de Heesweg en de Kaagweg.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: