Weer top dj’s op Lil’Hill

Datum: 12-06-2012

Het Luttenbergse muziekfestival Lil’Hill heeft net als de afgelopen jaren weer een topprogramma in de dance area.

 

Chef Dance Melvin Lammers heeft zich weer flink ingespannen om aansprekende dj’s naar Luttenberg te halen.

 

 

Opener Dj Baritone speelt een soort thuiswedstrijd. Tegenwoordig woonachtig in Groningen, maar oorspronkelijk komend uit Luttenberg, zal Baritone de ondergaande zon vergezellen van een set Deephouse met stiekeme uitstapjes naar Techhouse.

 

Verder zal upcoming dj Jay Rox achter de decks te vinden zijn. Met zijn minimal techno gaat deze heer de temperatuur wat opvoeren. Met releases op onder andere Mixmash Records van Laidback Luke heeft Jay Rox al laten zien wat hij allemaal aan kwaliteiten in huis heeft.

 

Absolute topper op het affiche is De Sluwe Vos! Agressieve kicks, rollende snares en hats die door je trommelvlies snijden. Dit zijn de kenmerken van het geluid dat De Sluwe Vos produceert. Twintig jaar en met een enorme dosis passie en ervaring is Robert Vosmeijer een absolute topper, hij staat niet voor niets voor de tweede maal op het Hongaarse Sgizet festival!

 

Bijzonder feitje dit jaar is dat bezoekers kunnen stemmen welk genre dance er in de late uurtjes gedraaid gaat worden. Local hero Dj Melloww (bekend van het dj duo De Kaasverzamelaars) zal aan de hand van de poll op www.lilhill.nl zijn dampende set in gaan richten.

 

Lil’Hill vindt in 2012 plaats op 7 juli tussen pakweg 16.00 uur en 02.00 uur. Het festival is te vinden op het terrein van de familie Klein Koerkamp aan de Ter Borgweg 8.

en Twitter: @LilHillFest of #LH12.

 

Lil’Hill 2012

Met o.a. Automatic Sam, De Sluwe Vos en Traumahelikopter

Zaterdag 7 juli 2012

Kaarten: €10 (en alleen aan de dagkassa te verkrijgen)

Aanvang 16.00 uur

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: