Workshop Starten met erfgoed-/herinneringsquilts

Datum: 01-06-2023

16.40 uur - Als vervolg op de lezing over erfgoed/herinneringsquilts geeft Marjo Bonnier-Wolthuis een workshop waarin een begin wordt gemaakt met het maken van een erfgoed-/herinneringsquilt. De workshop wordt gegeven op maandag 26 juni 2023 op de deel van museum Erve Hofman. 

 
 
Erfgoed heeft altijd een verhaal en daardoor gaat het leven, zo ook met quilts. Maar in plaats van het erfgoed op zolder of in een la te laten liggen, wil Marjo het weer een plekje in ons dagelijks bestaan geven en ons zo anders laten kijken naar dat ‘oude’ textiele erfgoed. 
 
Herinneringsquilts zijn quilts die ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis, een persoon, een (vakantie)land etc. worden vervaardigd of met bijzondere stoffen zijn gemaakt. Een verhaal in één oogopslag. 
 
Workshop Starten met een erfgoed-/herinneringsquilt
Maandag 26 juni 2023 14.00–16.00 uur
Erve Hofman, Hofmanstraat 2, 7447 AS Hellendoorn
Kosten € 10.00 p.p. (inclusief startpakketje, koffie/thee) 
 
Opgave: anki_veltien@hotmail.com vóór 19 juni 2023
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: