Drie heerlijke nieuwe films bij ZINema

Datum: 01-06-2023

9.10 uur - 

Er draaien weer drie nieuwe heerlijke films bij ZINema in de komende tijd. Het gaat dan om de familiefilm ‘Leeuwin’ (vanaf zondag 4 juni), de comedy ‘About my Father’ (vanaf zondag 4 juni) en de animatiefilm Mavka (vanaf zondag 11 juni). 



Leeuwin

De familiefilm ‘Leeuwin’ gaat over het voetbaltalent Rosi uit Suriname, die noodgedwongen met haar ouders naar Nederland moet verhuizen. Grote vraag is of het haar gaat lukken om haar droom waar te maken om in Nederland een Oranje Leeuwin te worden. Ze moet obstakels als heimwee, jaloerse vriendinnen, en een zieke oma overwinnen om haar doel te bereiken. De 14-jarige Rosi blijkt wel tegen een stootje te kunnen en slaat zich moedig een weg naar de top. 
 
 
About my Father

‘About my Father’, een vette komedie over een Italiaanse familie in Amerika, waarvan de zoon Sebastian steeds meer veramerikaanst, tot groot ongenoegen van zijn stugge vader Salva. Paps zet dan ook zijn hakken in het zand, als Sebastian tot overmaat van ramp met de Amerikaanse Ellie uit een rijke familie wil gaan trouwen, die van origine een Ierse achtergrond heeft. Als Sebastian zijn vader wil voorstellen aan zijn toekomstige schoonfamilie, ontstaat er een cultuurclash van formaat tussen de twee families. Een film met veel (flauwe) grappen, een hoog tempo, waarbij het plot lekker doordendert en de families van het ene ongemak in het andere misverstand rollen.  
 
 
Mavka

In de animatiefilm Mavka, die zich afspeelt in de uitgestrekte bossen van de Oekraïne, bloeit een verboden liefde op tussen ‘Beschermer van het Woud’ Mavka en de dorpsjongen Luca en dat leidt tot allerlei bijzondere ontwikkelingen. Mavka raakt betoverd door de muziek van Luca en ze wordt verliefd op hem. Als dan ook de hebzuchtige Kylina ten tonele verschijnt, die erop uit is om het ‘Hart van het Woud’ in handen te krijgen, wordt het moeilijk voor Mavka en Luca om het kwaad te overwinnen. 
 
Kaarten reserveren

Kaarten voor deze drie mooie nieuwe films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: