SVVN ontvangt 30 mei voor de nacompetitie Be Quick uit Zutphen

Datum: 30-05-2023

9.43 uur - Vanavond ontvangt SVVN dus Be Quick uit Zutphen. Voor SVVN is dit een onbekende club. Nooit eerder speelde SVVN een wedstrijd tegen de blauwwitte formatie. Be Quick stapte in 2017 over van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. Meteen werden ze kampioen in de 4de Klasse en herhaalden ze dat huzarenstukje een jaar later in de 3de Klasse.

 
Toen volgende er twee coronajaren en vorig seizoen degradeerde Be Quick naar de 3de Klasse. Net als SVVN kende Be Quick in de 3de Klasse E een lastige start die werd gecompenseerd door de tweede competitiehelft. Omdat Be Quick zelf zaterdag vlak voor tijd de winnende wist te maken in een uitwedstrijd tegen VIOS en SV Twello verrassend genoeg gelijkspeelde tegen het reeds gedegradeerde Sp Eefde kwalificeerde Be Quick zich voor de nacompetitie.
 
Hoewel Be Quick een grote onbekende is voor SVVN zullen sommige mensen misschien wel herkend worden. In de staf en de selectie zitten nog een aantal personen met een Rijssen Vooruit verleden. De winnaar van deze wedstrijd neemt het aanstaande zaterdag op in Zwolle tegen Dieze West. Scheidsrechter is de heer Joost Soeter uit Zeddam.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Freek schreef op 30-05-2023

Wat een spannende wedstrijd met een uitslag van 3-2 voor SVVN...

Uw reactie

Naam:
Bericht: