Dauwpop kondigt o.a. John Coffey en Jungle By Night aan

Datum: 28-03-2023

10.04 uur - Op 2 en 3 juni voegt Dauwpop John Coffey, Jungle By Night, Cloud Nothings, CIEL, The Jordan en 90s VS zer00s toe aan de line-up. Bij de nieuwe namen springt vooral John Coffey eruit aangezien de band nog maar net bekend heeft gemaakt weer samen te spelen. Ze staan dit jaar op vrijdag in Hellendoorn. 

De kaarten voor de zaterdag met onder meer The Opposites, Franz Ferdinand en Goldband zijn inmiddels voor ruim 70% over de digitale toonbank gegaan, voor de vrijdag met onder andere The Prodigy, Madrugada, Son Mieux en de vandaag bekend gemaakte John Coffey zijn nog wat meer kaarten beschikbaar. Naast reguliere tickets zijn er nog een handvol CJP en junior tickets beschikbaar. 
 
Camping WAUD
De organisatie maakt het de bezoekers die beide dagen in de bossen van Hellendoorn te vinden zijn zo makkelijk mogelijk. Zo is er officiële festivalcamping WAUD die van alle gemakken voorzien is en kunnen minder geoefende kampeerders ook voor het ultieme gemak van een vooropgezette tent gaan. Alle informatie over de camping en tickets is te vinden op de website van Dauwpop.
 
Headliners The Prodigy, Goldband, The Opposites en Franz Ferdinand 
Acts die al eerder bekend werden gemaakt zijn o.a. The Prodigy, Son Mieux, The Opposites, Franz Ferdinand, Goldband, Danny Vera, The Haunted Youth, DeWolff, Madrugada, Joost, Bökkers, Gladde Paling, Prins S. en De Geit, Elephant, Personal Trainer en Kris Kross Amsterdam in Hellendoorn. Bovengenoemde headliners zullen op 2 of 3 juni het festival afsluiten. 
 
Voor meer info, tickets en de gehele line-up per dag www.dauwpop.nl.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: