Vier drummers van Percossa slaan op alles wat geluid maakt

Datum: 27-03-2023

14.25 uur - Zet vier drummers in een afgesloten ruimte en wat gebeurt er dan? Het is het uitgangspunt van de voorstelling ‘Let me in Let me Out’ van Percossa. Het is fysiek muziektheater zonder tekst. De slagwerkers van Percossa weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen door gewoonweg ergens op te slaan.

Natuurlijk op drums en xylofoon, maar ook op het eigen lichaam, het decor, flessen, op alles wat maar geluid maakt. Percossa is te zien op donderdag 13 april in het ZINiN Theater in Nijverdal.
 
Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater is wat het publiek voor de kiezen krijgt. De vier mannen nemen iedereen mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts. ‘Let me In Let Me Out’ vertelt het verhaal van de vier mannen die al jaren als broeders over de hele wereld toeren en zo langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien.
 
Wereldwijd enthousiast publiek

De voorstelling is er eentje zonder tekst. Tekst blijkt ook niet nodig te zijn. De vier drummers zeggen wel eens wat tegen het publiek, maar de show heeft geen tekst nodig. Dat is ook de reden dat ze ook veel in het buitenland optreden en dat het publiek wereldwijd laaiend enthousiast is. Tel daarbij ook nog eens op dat de shows een beleving zijn voor jong en oud en het succes van Percossa is verklaard.
 
Kaarten reserveren

Kaarten voor Percossa zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: