Topwaterpolo in Het Ravijn zwem-sport-zorg

Datum: 01-02-2023

8.21 uur - Nadat regerend landskampioen Het Ravijn al heeft gespeeld in de Champions-League van het waterpolo, in een toernooi in Nijverdal, werd er in november in het Spaanse Barcelona in toernooivorm opnieuw gestreden in Europees verband en wel om de Challenger-Cup. Daarin bleken de Nijverdallers aan een overwinning voldoende te hebben om de kwartfinale van die Challenger Cup te halen.

Het Israëlische ASA Tel Aviv werd met 14-4 verslagen. De avond ervoor verloren de Nijverdallers nipt met 16-13 van gastheer CN Terrassa. Geen slecht toernooi dus toen voor Het Ravijn.
 
Heenwedstrijd in Istanbul.
Woensdag 25 januari was de ploeg van interim-coach Ron Loos te gast in Turkije bij ENKA uit Istanbul.  Deze wedstrijd werd met 14-8 verloren door de Nijverdallers. Nu komt woensdag 8 februari de thuiswedstrijd in de kwartfinale van de Challenger Cup aan de Piet Heinweg, in Het Ravijn Zwem-Sport-Zorg, waarin door de Ravijnmannen een achterstand van 6 doelpunten moet worden weggewerkt. Weten ze, als iedereen weer hersteld en fit is, voor een verrassing te zorgen? 
 
Tickets:Check de Ravijn Website: 
Kom dit Euiropese treffen meebeleven: Check de website www.zpc-hetravijn.nl voor ticketprijzen! Kom onze Nijverdalse waterpolo helden aanmoedigen!
 
Foto: Wim Beunk fotografie
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: