Open dag badmintonclub Z.B.C. op zondag 8 januari

Datum: 12-12-2022

11.14 uur - Bij de aanvang van een nieuw speeljaar wil badmintonclub Z.B.C.-de letters staan voor Zondagse Badminton Club- graag weer nieuwe leden inschrijven. Veel mensen willen na de feestdagen naast hun werk of studie weer (meer) gaan bewegen. Hierbij past regelmatig sporten waartoe wij graag de gelegenheid willen bieden. Heb je goede voornemens, dan kun je bij ons terecht om lekker te sporten en vooral ook sportief en gezellig bezig te zijn. In tegenstelling tot wat onze naam aangeeft ‘zondagse badmintonclub’ spelen wij ook alle woensdagavonden een leuke pot badminton.

 
Bij ons is gezelligheid belangrijk, maar er wordt wel degelijk pittig badminton gespeeld. Er is geen specifieke trainer aanwezig maar er zijn zeer ervaren badmintonspelers die de nieuwelingen veel kunnen leren. De leden kunnen twee keer per week badminton spelen. Op zondag van 10.00 uur tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur in de sporthal aan de Bachlaan. In competitieverband wordt er niet gespeeld wel wordt een aantal keren per jaar met een toernooi(tje) onderlinge wedstrijden gehouden. 
 
We zijn een kleine, sportieve en gezellige club waarbij we leden van 15 tot 70 jaar oud, welkom heten. Om de club financieel draaiende te houden is het noodzakelijk om een minimaal aantal leden te houden. Daarnaast is om het plezier en de uitdaging te houden, voldoende deelname belangrijk. Om de velden optimaal te benutten spelen we in dubbels. Dat wil zeggen dat we met vier personen per veld, twee tegen twee, tegen elkaar spelen. Ervaren- en beginnende spelers worden door elkaar gematcht zodat we plezierige en leuke partijen kunnen spelen, Hierbij houden we in de gaten dat iedereen voldoende aan bod komt en toch een serieuze wedstrijd kan spelen. Door het ledenaantal en de hoeveelheid velden hoef je nooit lang te wachten en kun je flink sportief bezig zijn.
De contributie bedraagt € 15,00 per maand voor 2 keer per week spelen.  
 
Graag nodigen wij belangstellenden uit om op de open dag op 8 januari te komen. Past dit niet dan kun je ook op een andere zondag of woensdag op de bovengenoemde tijden komen kijken. Er zijn een aantal badmintonrackets aanwezig zodat je deze niet direct hoeft aan te schaffen. Voordat je ingeschreven wordt mag je een paar maal op proef komen spelen en mee badmintonnen. Je bent van harte welkom. Voor meer informatie kun je terecht op  https://zbcnijverdal.nl/  of  telefonisch bij Jannette Schipper, telefoon 06-342 75 776 of Hans Kollen tel; 06-121 30 843
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: