The Last Bus: Een busreis met uitzonderlijke uitdagingen

Datum: 28-09-2022

14.45 uur - De filmhuisfilm ‘The Last Bus’, die op woensdag 28 september en dinsdag 28 september bij ZINema gedraaid wordt, is een film waarin de hoogbejaarde Tom een, na een lang leven op een van de meest noordelijke gelegen plekken van de Britse Eilanden, besluit om terug te gaan naar zijn geboortegrond, het meest zuidelijke puntje van Engeland. Terug naar het zuiden moet hij eindeloos overstappen, honderden kilometers af te leggen om de cirkel rond te maken.Uitzonderlijke uitdagingen

Nadat zijn vrouw Mary hem ontvallen is, besluit Tom terug te keren naar het meest zuidelijke puntje van Engeland, Lands End. En dat betekent een reis met uitzonderlijke uitdagingen. Iedere bus waar hij in- of uitstapt lijkt een nieuw probleem of avontuur te betekenen, wat van de film een aaneenschakeling van thema’s of gebeurtenissen maakt. Het zijn allemaal puzzelstukjes die betekenis moeten geven aan het leven van Tom en aan maatschappelijke ontwikkelingen in de Britse samenleving tijdens zijn lange leven. 
 
Kaarten reserveren

Kaarten voor de film ‘The Last Bus’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: