Champions League waterpolo in Het Ravijn Nijverdal

Datum: 22-08-2022

10.29 uur - Er komt weer een top waterpolo evenement naar de Gemeente Hellendoorn. Tijdens het EK zwemmen in Rome vond de loting voor de eerste ronde in de LEN Champions League plaats. Poule A speelt van 29 september tot 2 oktober haar wedstrijden in Het Ravijn zwem sport zorg in Nijverdal. De andere drie poules spelen in Roemenië, Montenegro en Frankrijk. 

 

Het eerste mannenteam van ZPC Het Ravijn neemt het in Nijverdal op tegen A Hid Vasas-Plaket (Hongarije), Steaua Bucharest (Roemenië), Primorac Kotor (Montenegro) en Nepobjedivi Invictum Sarajevo (Bosnië en Herzegovina).
De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de tweede ronde, de nummers 3 en 4 vervolgen hun Europese avontuur in de Euro Cup en de nummer 5 plaatst zich voor de nieuwe Challenger Cup.
 
Meer informatie over tickets & het programma volgen. Houd hiervoor www.zpc-hetravijn.nl en de social media accounts van ZPC Het Ravijn in de gaten (facebook: /zpchetravijnnijverdal - instagram: /zpchetravijn/).
 
Foto: Wim Beunk
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: