Thijmen Hosmar kringkampioen paarden kring Reggedal

Datum: 04-07-2022

14.42 uur - Tevens wint Thijmen de finale in Wierden met de paarden die Sophie Ter haar won met de pony`s. Hertruiters doen het weer goed op de kringkampioenschappen en in de grote finale van Wierden.

 
In Wierden werden de kringkampioenschappen paarden van kring Reggedal verreden. Thijmen Hosmar deed hieraan mee in de klasse L2. Thijmen Hosmar reed het paard Gwendolyn naar een eerste plek met 201 punten en samen met de punten van de tweede proef kon hij gehuldigd worden als kringkampioen L2!
Tevens won Thijmen de grote finale in Wierden met 72.5%
 
Bij de pony`s won Sophie Ter Haar twee keer een eerste prijs met 194.5 en 207 punten. Daardoor plaatste ze zicht voor de finale en Sophie won deze met 201 punten.
Annelies Hosmar won met haar Kravitz een derde prijs met 191 punten en plaatste zich voor de regiokampioenschappen M2 in Bentelo.
Joyce Schipper is gestart met Fame in Wierden in de klasse M1 en plaatste zich ook voor de Overijsselse Kampioenschappen.
Liz Jannink startte met haar pony Mona in Lemelerveld een dressuur wedstrijd. Ze werd met 194 punten tweede.
Mae Jannink startte met haar pony in de B dressuur en had een eerste prijs met 199 punten.
 
De viertallen van de Hertruiters deden ook mee in Wierden. Twee teams deden mee. Maura, Linde, Melissa en luuk kwamen uit in de klasse L en gingen met 190 en 199 punten naar huis. Het M team, Amke, Nikky, Floor en Silke kregen 189 en 181.5 voor hun proeven.
Springen;
 
Jip Ottes ging naar een springwedstrijd in Ruurlo. Met Dyambalaya de la Tiny sprong ze foutloos rond in de 80 cm en behaalde 80 stijlpunten wat goed was voor de eerste prijs.
Jip sprong met Kolumbus van Orchid’s in het 1.00 m. en werd hierbij ook eerste.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: