Nog genoeg films te zien bij ZINema

Datum: 28-06-2022

13:33 uur - ZINema’s Zomerbios start op 15 juli, maar tot die tijd zijn er nog genoeg mooie en leuke films te zien. Momenteel kun je bij ZINema terecht voor de films ‘Lightyear’, ‘Top Gun: Maverick’, ‘Minions: Hoe Gru superschurk werd‘ en ‘Elvis’’. 

 

 

Lightyear
Lightyear is een animatiefilm over Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In deze film volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

Top Gun: Maverick
Onder het motto ‘I feel the need for speed’ lijkt de immer breed lachende acteur Tom Cruise de grenzen in de lucht op te zoeken in de nieuwe film ‘Top Gun: Maverick’. Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete ‘Maverick’ Mitchel zich nog altijd thuis bij de marine. De moedige testpiloot zoekt altijd de grenzen op, ontwijkt promoties, waardoor het nog wel eens zo zou kunnen zijn dat vliegen onmogelijk wordt voor hem.

Minions: Hoe Gru superschurk werd
In deze feel-good film ‘Minions: Hoe Gru superschurk werd’ gaan we terug in de tijd en zien we hoe de grootste superschurk ter wereld de Minions ontmoet en samen met hen de meest verschrikkelijke boevenbende uit de filmgeschiedenis vormt. Uiteraard zit de film vol met talloze over-the-top acties en bevat legio verwijzingen naar de aloude pop-culture.

Elvis
De nieuwe film ‘Elvis’ kreeg tijdens de première op het Cannes Film Festival eind mei 2022 een staande ovatie van maar liefst 12 minuten. De eerste recensies die daarna werden gepubliceerd, waren louter lovend. In deze film zijn de hoofdrollen voor acteur Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks, die de rol van de beruchte Colonel Parker speelt.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: