Nické Miskotte van de Hertruiters wint finale van de Almelose Ruiterdagen

Datum: 27-06-2022

11.05 uur - Nické Miskotte wint met Kacie Vitade  finale M2 dressuur van de Almelose ruiterdagen. Ze wist de eerste prijs te bemachtigen door  een  gemiddelde van 204.5 te rijden.  Ze wist zich voor de finale te plaatsen door  drie keer de eerste en een keer een  tweede prijs te winnen in de voorgaande proeven.

 
 
Ook reden mee in de klasse L2 Monique Nijenkamp en Thijmen Hosmar. Monique won met haar Kavani een derde  prijs met 208 punten. 
Thijmen reed Gwendolyn twee keer naar een tweede plaats met 202.5 en 204.5 punten en behaalde hiermee de finale. In de finale behaalde hij een achtste plaats. 
 
Annelies Hosmar  reed mee in de klasse M2. Annelies reed met haar schimmel Kravitz twee keer naar een derde prijs en mocht ook finale rijden. Annelies werd tijdens deze finale tweede achter Nické.
 
Kringkampioenschappen pony` springen.
Kringkampioenschappen springen pony’s vond plaats in Rijssen en veel van de leden deden hier aan mee.  Veel mogen er door naar de Overijsselse kampioenschappen en de volgend leden wonnen ook nog een prijs. 
Thijs Eshuis reed met Sproet in het  60 cm springen (klasse AB) en won twee keer een tweede prijs. 
Luc Eshuis met zijn pony Lord in het  80 cm springen (klasse DE)behaald een derde prijs.
Luc Eshuis met Black fire kwamen uit  in 90 cm (klasse DE) en werden derde. 
Sanne van Dijke kwam uit de het 90cm springen en won hier een tweede prijs. 
Maaike Hulshof reed met cappuccino in het  90 cm springen (klasse DE)en won een tweede prijs. 
Ook door naar Overijsselse kampioenschappen:  Twan van Dijke, Jasper Hosmar, Berber Nijland, Floor Veerkamp en Jip Ottes. 

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: