Riders of Justice: een geestige en avontuurlijke film

Datum: 18-05-2022

13.40 uur - In de film ‘Riders of Justice’, die op dinsdag 24 mei om 20.00 uur bij ZINema in het filmhuis wordt vertoond, keert militair Markus naar huis terug, nadat zijn vrouw is omgekomen bij een treinongeluk en hij zijn tienerdochter Mathilde moet verzorgen. Dan krijgt hij bezoek van Otto, een zelfbenoemd wiskundewonder, die in diezelfde trein zat.

 
Hij beweert, op basis van wiskundige berekeningen en omdat hij vlak voor het ongeluk een man uit de trein zag vluchten, dat het ongeluk een uitgekiende moordaanslag is geweest van criminele motorbende. 


 
Zware jongens

Als dan ook nog de excentrieke hackerscollega’s Lennart en Emmenthaler zich ermee bemoeien, belandt het viertal in een hilarische, maar ook gewelddadige wraakmissie, die gebaseerd is op allerlei wiskundige misrekeningen en algoritmen. Lennart en Emmenthaler laten allerlei rekenmodellen los op de gebeurtenissen en zijn ervan overtuigd dat de vermeende aanslag op de trein een daad is van de zware jongens van motorbende ‘Riders of Justice’. Ze besluiten met zijn vieren de lotgevallen te onderzoeken en dan ontstaat een hilarisch kat- en muisspel tussen het viertal en de motorbende. Was het een noodlottig toeval of zat toch de motorbende erachter? 
 
Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘Riders of Justice’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: