Jinthe Bosch wint kinderactie Hellendoorn bevrijd!

Datum: 15-05-2022

11.38 uur - Jinthe Bosch, (school “De Es”) 7 jaar oud, heeft de kinderactie gewonnen van de stichting Hellendoorn bevrijd! en mag binnenkort mee vliegen in een echt oorlogsvliegtuig. Alle schoolkinderen in de plaats Hellendoorn konden meedoen door met het uitgereikte formulier foto’s te zoeken van oorlogsvoertuigen/vliegtuigen uit de 2e wereldoorlog die werden gebruikt door de geallieerden.

 
In de Hellendoornse winkeletalages  werden foto’s geplaatst en de kinderen moesten de juiste letter bij de juiste foto zetten. Als men het goed had gedaan kwam er te staan:
Heldern-bevrijd!
 
Meer dan 100 schoolkinderen deden mee. 
 
De medewerkers van café  “De gezelligeit” hebben dit jaar de trekking verricht.
2e werd  Tara Blom ( school St Sebastianus) , 1 uur rijden in een originele oorlog jeep.
Leon Groot Koerkamp ( school “Reggewinde) won de 3e prijs . Een mooi pakket samengesteld door “Hofman Primera “en de 4e prijs gedoneerd door de “AH Noabers “ was een prooi voor Lynn Mollink( “De Marliaantjes) 5 jaar oud 
 
De stichting Hellendoorn bevrijd hoopt volgende jaar weer een uitgebreid programma te kunnen aanbieden. Daar dit jaar i.v.m. de oorlog in de Oekraïne het programma grotendeels werd afgelast.
 
Foto:  Tanja Hamhuis , medewerkster bij cafe “de Gezelligeit” trekt de 1ste prijs in bijzijn van Gerrit Mollink (secr. St. Hellendoorn bevrijd!) 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: