Musical over Max Havelaar in ZINiN Theater verplaatst naar 9 juni

Datum: 23-01-2022


 
14.04 uur - De Fairtradewerkgroep in de gemeente Hellendoorn hoopte vurig dat op donderdag 10 februari Havelaar de musical opgevoerd kon worden in het ZINiN Theater. ‘s Middags zou er een voorstelling voor de leerlingen van Reggesteyn zijn en voor de avondvoorstelling kon iedereen kaartjes reserveren op de ZINiN website.
 

 
De musical wordt opgevoerd door leerlingen van het ROC Rijn/IJssel uit Arnhem. Het is een non-profit voorstelling en daarom is de toegangsprijs laag gehouden; slechts 10 euro en daarbij ook nog gratis koffie of thee. De landelijke première was in februari 2020 in Zevenaar. Een aantal leden van de Fairtradewerkgroep uit onze gemeente bezocht de eerste uitvoering en was daar erg enthousiast over. De voorstelling kreeg ook verder lovende kritieken en het was de bedoeling dat in september 2020 Nijverdal aan de beurt zou zijn. Maar na twee voorstellingen kwam corona en lag alles stil.
 
Toch wilde de werkgroep graag dat Nijverdal kennis zou maken met Havelaar de Musical. Inmiddels hebben we meerdere data gepland die allemaal geen doorgang konden vinden. Helaas moeten we ook de aankomende datum van donderdag 10 februari 2022 annuleren. In Samenwerking met het ZINiN Theater hebben we een nieuwe datum gepland op donderdag 9 juni 2022. Hopelijk kan dan eindelijk de musical opgevoerd worden.
 
Werkgroep Fairtrade Gemeente Hellendoorn.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: