SVVN - Hellendoorn uitgesteld

Datum: 19-11-2021

11:15 uur - Het is zaterdag. De mooiste dag van de week. De gemeente is de hele week in de weer geweest om het hoofdveld in tiptop conditie te brengen. De weersomstandigheden zijn goed. Het affiche is prachtig en de spelers hebben er zin in. Toch is het helemaal niets deze zaterdagmiddag. Het is ijzingwekkend stil als de 22 hoofdrolspeler aan de aftrap staan. De overheid heeft namelijk besloten dat er bij amateurwedstrijden geen publiek is toegestaan. Die paar honderd man rondom een voetbalveld in de buitenlucht heeft namelijk totaal geen gevaar op besmetting anders dan dat mensen elkaar bewust in elkaar gezicht gaan hoesten. Een werkelijk waar totaal idiote maatregel.

 

Terug toen alles nog enigszins normaal was. Afgelopen zaterdag was er een beker-/inhaalprogramma ingelast. SVVN had geen last van beide dus genoot het van een vrij weekend. De week ervoor ging SVVN op bezoek bij VV Kloosterhaar. Al binnen tien minuten had SVVN een comfortabele voorsprong van 0-2. De voorsprong kwam nimmer in gevaar. Uiteindelijk werd het een fijne 0-3 overwinning voor de Volharding. SVVN speelde bij vlagen redelijk tot goed, maar hoefde zich niet buitengewoon in te spannen tegen een matig acterende thuisclub.

Dan de wedstrijd van zaterdag. Daar kunnen kort over zijn: De wedstrijd SVVN 1 tegen VV Hellendoorn 1 gaat niet door. VV Hellendoorn heeft te maken met corona en dus is deze wedstrijd uitgesteld tot een nader te bepalen moment.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 19-11-2021

Voetbal uitstellen en intocht laten doorgaan?

Uw reactie

Naam:
Bericht: