Jarenlang plezier door samen zingen

Datum: 20-10-2021

15.17 uur - Tijdens de ledenvergadering van het koor ‘Looft den Heer’ uit  Hellendoorn werden maar liefst vier jubilarissen gehuldigd. 

Mw. Dinie Dubbink en dhr. Henk Heikens zijn 25 jaar lid van het koor en ontvingen een gouden G-sleutel. Mw. Delia Baan is 50 jaar lid en kreeg een diamantje ingezet in haar gouden G-sleutel. Mw. Jennie Grooters spande de kroon. Zij is maar liefst 75 jaar lid van het koor! Een leven lang zingen. Voor haar werd door koorlid Ernst Hamel een kunstwerk gemaakt. De jubilarissen werden allen in de bloemetjes gezet en zij kregen een handgeschreven oorkonde.
 
Ook werd bekend gemaakt dat we weer met  het hele koor mogen zingen! Er zijn nog twee repetities in de kerk en daarna gaan we repeteren in de Leerkamer. En wat heeft iedereen het zingen en elkaar gemist de afgelopen periode. 
Onder andere door corona zijn er een aantal zangers en zangeressen afgehaakt. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om in een gemengd koor te zingen. We zingen overwegend vierstemmig, soms vijfstemmig, klassieke werken van onder andere: Bach, Stainer, Haydn, Wesley maar ook bewerkte psalmen behoren tot ons repertoire. 
 
We zijn alweer aan het repeteren met de stukken voor ons jaarlijkse passieconcert op 13 april 2022. Mensen die op projectbasis hieraan mee willen doen zijn van harte welkom om te komen repeteren en mee te zingen tijdens het concert. Op het programma staat deze keer Les Sept Paroles du Christ en Croix van César Franck.
 
We repeteren elke maandagavond in de Leerkamer in Hellendoorn van 19.30 – 21.30 uur. Voor meer informatie kan men mailen naar jawave@live.nl of bellen 06-34168922 (Jannie Wassenaar).
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: